Casper taler ud om frieri i sidste afsnit af 'Bachelor'

I den amerikanske udgave af 'The Bachelor' slutter sidste afsnit med et frieri til den sidste pige, og det kan også meget vel ske i den danske version, afslører Casper.

Den danske 'Bachelor' Casper Berthelsen er ikke afvisende for at lade sig forføre af sine følelser, og derfor vil han heller ikke afvise, at programmet slutter med et frieri. Under casting var det dog vigtigt for Casper at få afklaret, om det var et krav som i den Amerikanske version.

- Det er rigtigt, at det originale koncept er, at man skal fri til sidst, men sådan er det nødvendigvis ikke på dansk tv. Det var noget, jeg specifik spurgte produktionsselskabet om, og de sagde, at man gerne måtte, hvis man ville, men der var ikke forventning om, at man skulle, forklarer Casper til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: WOW! Et velkendt ansigt tjekker ind i 'Bachelor'

Casper ved ikke, om det havde ændret noget, hvis det var et krav.

- Jeg kan huske, at jeg tænkte meget over det, men da de sagde, at der ikke var et krav om det, så ville jeg hellere bare lade følelserne guide mig, forklarer Casper og fortsætter:

- Jeg er gået ind med åbent sind og åbent hjerte, og jeg har valgt at lade følelserne guide mig. Man finder jo ud af, når man ser programmet, om jeg har været der følelsesmæssigt, og så frier jeg, men har jeg ikke været der, så frier jeg ikke, afslører Casper.

LÆS OGSÅ: TV 2-stjerne afslører graviditet

Så det er stadig åbent, om Casper vælger at gå ned på knæ i sidste afsnit af 'Bachelor' på TV 2 Play.

Se nedenstående klip, hvor Peter frier til Hannah Ann i den amerikanske version af 'The Bachelor' 2020.

LÆS OGSÅ: Sådan blev Casper den danske Bachelor