Casper afslører: Jeg talte med Stine efter hjemkomsten

Casper var i kontakt med Stine, efter han havde afvist hende ved den sidste roseceremoni i Rhodos.

Det blev ikke Casper og Stine, der kunne tage fra 'Bachelor' som par. Deres afslutning var derimod en mere dramatisk af slagsen, da Casper afslørede, at han ikke kunne tilbyde Stine sin sidste rose, og Stine reagerede med både chok og vrede.

Men faktisk har de to talt sammen flere gange, efter de vendte hjem til Danmark.

LÆS OGSÅ: UUH! Flirt i luften mellem endnu et 'Paradise'-par

Det fortæller de begge to, da Realityportalen taler med dem om afslutningen i 'Bachelor'.

- Vi havde kontakt efterfølgende, men blev enige om, at de ting, vi havde været igennem, og de følelser, der havde været, var bedst at parkere og lade være afslutningen på programmet, fortæller Casper og fortsætter:

- Vi var enige om, at vi skulle lade det være det. Vi stod i en situation, hvor Stine jo nok følte et utroligt fravalg fra min side, og de følelser var nok svære at lægge bag sig. Så vi blev enige om, at det var en ærgerlig situation, men det var bedst at lade det være, så vi ikke skulle grave op i fortiden, hvis man kan sige det sådan.

LÆS OGSÅ: 'Nybyggerne'-vinder fødte helt alene: Manden havde corona

Taler allerede i lufthavnen

Men også inden Casper og Stine besluttede, at de ikke skulle give forholdet en chance mere, havde de endnu en samtale, fortæller Stine:

- Der sker det i Kastrup lufthavn, at jeg er gået ud, fordi jeg spotter min familie, og vi har saft farvel til Petra og produktionen. Og så ser jeg, at han (Casper, red.) står i hallen, så jeg siger til min søster, at jeg lige render ind og siger tak for denne gang og for oplevelsen. Det er vigtigt for mig, at man også får sagt farvel.

- Vi har jo haft en oplevelse sammen, så det havde jeg det bedst med. Man har jo åbnet sig op, så det var på sin plads, at man får sagt farvel. Men jeg havde svært ved at lukke kapitlet, og efter noget tid ringede vi sammen, og jeg fik en god forklaring på det hele, og at det også havde været svært for ham med alle de mange indtryk, han skulle bearbejde, afslutter hun.

LÆS OGSÅ: Bendtner åbner op om brud: Situationen er svær