Caroline Wozniackis svigermor afslører: De får et smukt barn

David og Caroline har længe talt om børn, men nu er det tættere på end nogensinde.

30-årige Caroline Wozniacki og 37-årige David Lee har fået hus, er blevet gift, og det næste på listen er at få børn sammen, det afslører parret i Dplay programmet 'Klædt af mod toppen med familien Wozniacki'.

- Jeg tror altid, at man er nervøs, når man skal præsentere en ny kæreste for sine forældre, man håber jo, at de kan lide ham, og at han kan falde godt ind i familien, fortæller Caroline i programmet på Dplay.

LÆS OGSÅ: Piotr Wozniacki taler ud om forholdet til Carolines kæreste

Seere af programmet vil vide, at det lykkedes rigtig godt, og at hele familien Wozniacki holder meget af David.

- Hun er en meget smuk kvinde, og ingen anden har udfordret mig så meget. Hun har lært mig meget og gjort mig mere moden, selvom jeg er ældre end hende. Hun er rigtig sød og sjov, og hun får mig til at smile. Jo mere jeg lærer hende at kende, jo mere elsker jeg hende, fortæller David om sin hustru.

LÆS OGSÅ: Har du også bemærket det? ‘Hjem til gården’-deltager ligner Caroline Wozniacki

Davids mor, Susan, der også medvirker i programmet, er overbevist om, hvordan kombinationen mellem Caroline og David vil blive.

- De er et smukt par, og de vil få smukke børn, hvis de ønsker børn, fortæller Davids mor, men til det spørgsmål har parret allerede et svar.

LÆS OGSÅ: Linse har adopteret endnu en trebenet hund

- Vi ønsker begge at stifte familie, det er dog ikke derfor vi stoppede vores sportskarriere, men vi vil gerne have nogle børn og et normalt liv. Jeg tror, at vi bliver gode forældre. Det er det næste på listen, slår David fast.

Se klippet herunder, og se hele afsnittet på Dplay.

 LÆS OGSÅ: Troede ikke, de skulle danne par: Derfor blev Asta og Faustix overrasket