Caroline fra 'Bachelor': Efterladt med en øv-følelse

Stemningen spidser til i 'Bachelor'-huset. Hvem er fyrenes favoritter?

Det er ikke altid lige nemt at være mange piger om to fyre. Men for kvinderne i 'Bachelor' er det nu engang virkeligheden. Fire uger inde i programmet, er pigerne nu gået igang med at spekulere i, hvem der ender med at løbe med fyrenes hjerter.

LÆS OGSÅ: Frida B. om hedt 'Bachelor'-kys: Det var på tide

I dagens afsnit snakker Caroline med Mette om stemningen, der stille og roligt spredte sig i huset. Nu uddyber hun til Realityportalen, hvad snakken i huset gik ud på.

- I huset begyndte snakken om fyrenes favoritter pludselig at gå, hvor der også blev ført statistikker over, hvem der havde været på date hvornår og med hvem, men det eneste det egentlig gjorde, var, at vi alle gik og overtænkte alle scenarier i stedet for bare at være i dem og nyde dem, fortæller Caroline til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Efter hård kamp: Tv-par er blevet forældre

Og den stemning brød Caroline sig bestemt ikke om.

- Det satte gang i den negative tankemylder, og gjorde at man havde sværere ved at være glad for ens egne oplevelser ude af huset, forklarer Caroline og tilføjer, at favorit-snakken også efterlod hende med en øv-følelse.

- Vi var der alle af samme grund, og havde ikke andet at foretage os end at være sammen, og derfor var der ikke nogen grund til at begynde at lave de her opdelinger pigerne imellem. Hvad fyrene gjorde og tænkte, er jo helt op til dem, men for os kvinder var det så vigtigt, at vi havde det godt i huset for, at vi kunne være den bedste side af os selv, når vi var på. Så jeg valgte at lægge en dæmper på den snak hurtigst muligt for at beskytte mig selv og de andre, som måtte have det på samme måde som mig, konkluderer hun til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Reality-babe i chok efter overfald

Gode venner

Heldigvis kunne Caroline betro sig til Mette inde i huset. Og faktisk har tiden i 'Bachelor'-villaen også gjort, at de to kvinder i dag er gode veninder og snakker en del sammen.

- Mette er bare skidegod at snakke med. Jeg havde det rigtig godt med Mette i villaen, og vi var ret enige i mange standpunkter dernede. Personlighedsmæssigt er hun også bare en fantastisk kvinde, så hun var nem at være sammen med, afslutter Carolineafslutter Caroline.

LÆS OGSÅ: AC fra'Bachelor' forklarer drama: Det var overdrevet

Du kan se kan ‘Bachelor’ på TV 2 Play eller TV 2 Zulu tirsdag til torsdag.