Caroline Fleming afslører svær diagnose hos sønnen

Caroline Fleming og Nicklas Bendtners fælles søn Nicholas har fået diagnosen ADHD.

Caroline Fleming og Nicklas Bendtners fælles søn Nicholas, der fylder ti år til december, har en svær diagnose, det afslører Caroline Fleming på sin Instagram til sine mere end 285.000 følgere.

- At være forælder er det, jeg elsker mest ved livet. Men det er også til tider en af ​​de største udfordringer. Mit yngste barn har en meget svær diagnose - ADHD. Jeg vidste aldrig før rigtig noget om dette ualmindeligt vigtige emne, men lige nu lærer jeg med lynets hastighed, skriver Caroline på Instagram.

LÆS OGSÅ: WOW! Så vildt et værelse har Bendtners søn

Ifølge Caroline har diagnosen påvirket familien på alle niveauer, og hun er derfor ved at sætte sig godt ind i diagnosen. Hun vælger at dele nyheden, så folk forstår, hvorfor hun har været stille på sine sociale medier.

- Dette skyldes, at jeg bruger det meste af min tid på min smukke lille ADHD-skat, og indtil vi finder den rigtige kombination af medicin og support, er det desværre sådan. Jeg har måttet sætte det meste af mit arbejde på hold, da dette kræver min fulde opmærksomhed, så i de næste par måneder vil jeg poppe ind og ud af min konto, og jeg sender jer kærlighed og tanker i mellemtiden, skriver Caroline fortsat.

LÆS OGSÅ: UPS! Bendtner og Philine fanget i intimt øjeblik af gartner

Caroline har valgt at sætte sig ordentligt ind i emnet, så hun kan hjælpe sin egen søn, men også andres.

- Jeg vil senere hjælpe andre forældre i samme situation, en situation som er så svær emotionelt, fysisk mm.. Det er et emne, som fortjener mere bevidsthed. Det rammer alle punkter af ens familieliv, men heldigvis kan kærlighed overvinde alt, og jeg er så heldig, afslutter Caroline sit opslag.

Til daglig bor sønnen hos Caroline, som også har to ældre børn.

LÆS OGSÅ: Ung mor taler ud om diagnoser: Frygtede at være alene med datteren

 
Vis dette opslag på Instagram
 

At være forælder er det jeg elsker mest ved livet. Men det er også, til tider, en af ​​de største udfordringer. Mit yngste barn har en meget svær diagnose - ADHD. Jeg vidste aldrig før rigtig noget om dette ualmindeligt vigtige emne, men lige nu lærer jeg med lynets hastighed. Det måtte jeg, da påvirkningen på vores familie på alle niveauer har været så enorm stor. Jeg deler dette med jer, fordi jeg for nylig blev spurgt, hvorfor jeg ikke svarer på jeres dejlige og venlige beskeder så ofte. Dette skyldes at jeg bruger det meste af min tid på min smukke lille ADHD-skat, og indtil vi finder den rigtige kombination af medicin og support, er det desværre sådan. Jeg har måttet sætte det meste af mit arbejde på hold, da dette kræver min fulde opmærksomhed, så i de næste par måneder vil jeg poppe ind og ud af min konto, og jeg sender jer kærlighed og tanker i mellemtiden. Jeg hat valgt at bruge rigtig meget af min tid og kræfter på netop dette emne, og vil så gerne lærer så meget jeg kan, så jeg senere kan hjælpe andre forældre i samme situation, en situation som er så svær emotionelt, og fysisk mm... det er et emne som fortjener mere bevidsthed ❤️ det rammer alle punkter af ens familie liv, men heldigvis kan kærlighed overvinde alt, og jeg er så heldig ♥️ Being a parent is what I love most about life. But it is also one of my greatest challenges. Being a single Mother means doing almost everything single handedly, and this is, at times, really hard. One of my children has a very tough diagnosis - ADHD. I never knew much about this before, but I am learning at the speed of lightening. I had to, as the impact on our family, on all levels, has been so immense and heartbreaking. I share this with you because I was asked recently why I don’t reply to your lovely and kind messages so often. This is because I am so often consumed with my gorgeous little ADHD darling, and until we find the right combination of medicine and support, it is this way unfortunately. I have had to put most of my work on hold, as this does require my undivided attention, so for the next few months, I will be popping in and out of my account, and I send you all my love ❤️

Et opslag delt af Caroline Fleming (@carolineflemingofficial) den