Camilla Ottesen om ‘Fangerne på fortet’-deltager: Endelig sagde hun ja

Camilla Ottesen er glad for alle deltagerne, men denne deltager har hun længe gerne ville have med.

Camilla Ottesen og Joachim Boldsen er igen i år værtspar på årets sæson af 'Fangerne på fortet', og med det nye hold af deltagere tegner det til at blive en vanvittig god sæson.

- Jeg synes, vi har rigtig mange gode deltagere med, og det er rigtig godt sat sammen. Der er lidt af det hele både de overmodige og dem, der ikke tør særlig meget. Der er mange sjove deltagere med, fortæller Camilla Ottesen til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Camilla Ottesen afslører: Så mange har beholdt deres 'Boligkøb i blinde'-hus

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Camilla Ottesen fortæller om 'Fangerne på fortet'.

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-par afslører stor udfordring for produktionen

Der er særligt én af deltagerne, som Camilla Ottesen er glad for at se på fortet.

- Linse var super dejligt at have med - endelig sagde hun ja til at komme med på Fortet. Hun var sindssygt underholdende at have med, afslører Camilla.

LÆS OGSÅ: Mette Blomsterberg skal skilles: Det er ulykkeligt for os begge

Artiklen fortsætter under billedet. 

Linse er tidligere blevet tilbudt en plads som deltager på 'Fangerne på fortet', men hun har takket nej på grund af dyrene på fortet. Men i år er der ingen dyr med, og derfor valgte Linse at sige ja, og det er til stor glæde for den garvede vært, der var meget imponeret over Linses præstationer.

- Linse tog imod mange udfordringer, hvor hun gav den lidt mere gas, end man lige havde regnet med, hun måske ville gøre, afslører Camilla og fortsætter:

- Vores udfordringer er ikke farlige, for vi passer på vores deltagere, men de skal også passe på sig selv, og Linse hun var modig.

LÆS OGSÅ: Efter stor kritik: Linse udtaler sig på ny om knivstikkeri

At der på fortet i år ikke er dyr med bekymrede i starten lidt Camilla, men hun blev klogere.

- Det er anderledes i år, for vi har ingen dyr med overhovedet. Vi har heller ikke Monique og tigerne med, så på den måde bliver sæsonen anderledes end de tidligere sæsoner, der er lavet. Inden vi tog afsted, tænkte jeg over, hvordan det ville blive på fortet uden de her udfordringer med slanger og skorpioner, for det er jo nogle af de udfordringer, som folk har været bange for at skulle ind til. Men jeg vil sige, at franskmændene, som står for fortet, er vildt kreative og meget dygtige, så da vi var i gang, var der så mange fede udfordringer, så jeg savnede ikke dyrene, fortæller Camilla.

Se 'Fangerne på fortet' den 8. november på Viaplay.

LÆS OGSÅ: UHHH! Vild 'Robinson'-tatovering afsløres