Bolette og Jaffer: Klar til mere TV

Kæresteparret vil gerne lave mere TV, og ifølge Bolette kommer det også til at ske.

Bolette og Jaffer glæder sig til 'Zulu Award', som de plejer at se hjemmefra på fjernsynet, men i år er det anderledes for de to er nemlig nomineret i kategorien 'Årets par'. Og det giver god mening, at de er det, for historien omkring, hvordan de mødte hinanden er god. Bolette Birch vandt nemlig i tv-programmet 'Bachelor' sidste år, og præmien var intet mindre end Jaffer Janjooa.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Bolette og Jaffer snakker om, at de gerne vil lave mere tv på den røde løber til Zulu Awards 2022…..

LÆS OGSÅ: Derfor taler Tina og Allan engelsk ved brylluppet

'Her&Nu' møder dem til 'Zulu Award' og til spørgsmålet om, hvorvidt de to kommer til at lave mere TV, er svaret fra Bolette 'Ja'. Jaffer har dog et lidt andet svar til det.

- Det bliver spændende, altså der er ikke mere på papiret lige nu, men det kunne være sjovt at lave noget sammen. Det kunne vi godt tænke os, hvis der var et eller andet eventyr for os på tv'et sammen, fortæller den tidligere Bachelor, som også har deltaget i 'Robinson Ekspeditionen' 2019. Robinson Ekspeditionen vil Bolette dog ikke deltage i.

LÆS OGSÅ: Tv-vært ude med eksmanden: Jeg vil sende et vigtigt signal

- Nej, det skulle jeg simpelthen bare ikke. Det er en time siden, at jeg har fået en snack, og jeg er allerede helt åh, altså det ville ikke gå, siger Bolette, som inden længe tager Jaffer med til La Santa, sammen med sine forældre.

LÆS OGSÅ: Zulu Awards 2022: Se alle gæsterne på den røde løber