Premiere på 'Pretty Woman - The Musical', Tivolis Koncertsal, 14/09 2022

Jaffer Janjooa 
Bolette Birch

Foto: 
Henrik R. Petersen.
Premiere på "Pretty Woman - The Musical", Tivolis Koncertsal, 14/09 2022 Jaffer Janjooa Bolette Birch Foto: Henrik R. Petersen.

Bolette afslører: Sådan friede Jaffer

En rose i hånden er blevet til en ring på fingeren.

I oktober 2020 modtog Bolette Birch den sidste rose fra Jaffer Janjooa i datingprogrammet 'Bachelor', og nu har hun også modtaget en ring fra den tidligere bachelor.

Artiklen fortsætter under videoen, med det folkekære 'Bachelor'-par.

LÆS OGSÅ: To mennesker og fire værelser? Bachelor-par afslører indretningsplaner

Bolette uddyber, hvordan frieriet gik til.

- Jeg ville ind og have kaffe, men Jaffi ville fortsætte gåturen, (så sød som jeg er), gjorde vi selvfølgelig det. I vandkanten var der, som Jaffer sagde det, en perfekt sten at sidde på. Vi havde næsten lige holdt pause på en bænk, men altså den var da fin, så det gjorde vi, skriver hun i et opslag på Instagram, og fortsætter:

- Før jeg vidste af det, sad Jaffi på knæ og sagde de her søde ting til mig og spurgte så om de 6 gyldne ord. Forstod det slet ikke, så tror ,jeg sagde, “Mener du seriøst det” 5-7 gange inden det blev til et stort SELVFØLGELIG.

LÆS OGSÅ: 'Bachelor'-Kasper taler ud om forlovelse

En overraskelse uden lige

'Bachelor'-parret var egentlig taget på spaophold på Ystad Saltsjöbad, for at udløse Bolettes fødselsdagsgave fra Jaffer. Så det kom noget bag på Bolette, da Jaffer oveni havde planlagt at gå på knæ og stille hende det store spørgsmål.

- Jeg fik Jaffer til at lave et hjerte i sandet med et B+J for at tage et billede/film, som ingenting havde med frieriet at gøre, lidt sjovt når man tænker tilbage på, hvad der kom til at ske 10 minutter efter, skriver Bolette i sit opslag.

Ifølge Bolette har Jaffer været hjemme ved hendes forældre i den tid, hun selv var i Paris for at spørge om lov. Og det var da også Bolettes forældre, som var de første til at modtage den gode nyhed.

LÆS OGSÅ: Jaffer og Bolette: Sådan skjulte vi os for offentligheden

Se Bolettes instagram-opslag herunder. 

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Bolette Birch (@bolettebirch)