Best of Sidney Lee: 43 år og en legende!

Sidney Lee var kendt og elsket for sine mange optrædener og sit altid gode humør.

Tidligere på dagen afgik realitystjernen over dem alle ved døden alt alt for tidligt. Sidney Lee, som bar det borgerlige navn Sidney Hansen, blev bare 43 år. Men på de 43 år nåede han at sætte et så stort aftryk i den danske reality-verden, at det vil være svært at gøre ham kunsten efter.

LÆS OGSÅ: Sidney Lee afslører: Havde kæreste under 'Singleliv'

Sidney Lee tonede for første gang frem på reality-scenen, da han deltog i 'Singleliv' på Kanal4. Her skilte han sig ud fra de øvrige deltagere med bandana og en masse selvbruner. Han kom hurtigt på alles læber, og det stod klart, at Sidney Lee var helt sin egen.

Sidste år afslørede Sidney dog, at han faktisk slet ikke var single, da han deltog i 'Singleliv'.

I 'Singleliv fyrede Sidney den ene oneliner af efter den anden, hvor han både fortalte, at hans mor altid sagde, han skulle grow up, og at han selv var lidt af en pussy.

LÆS OGSÅ: WOW! Det koster Bendtners store drøm

Skræmmende interview med Annette Heick

I programmet 'Haps, du er fanget!' forklarede Sidney Lee overfor Annette Heick, at han ikke mener, reality-stjerner har en udløbsdato. Han levede efter princippet, at man kun lever én gang. Til gengæld er programmet næsten skræmmende at se på denne dag. Sidney og Annette havde nemlig følgende samtale på tv i oktober 2012:

- Jeg tænker ikke, hvor er min karriere om ti år, eller hvem skal tørre mig i røven, som du siger, når jeg er 60. Who cares, virkelig, lyder det fra Sidney.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester - vi boller bare

- Hvis nu vi siger, jeg kaprede dig igen om ti år.

- Hvis jeg stadig lever, haha, griner Sidney Lee, så man får en klump i halsen, når man hører det nu.

- Hvor ville du gætte på, at du så var henne?

- Aner det ikke, jeg har ingen idé. Jeg vil gerne være internationalt kendt og bare lave det samme i USA, som jeg gør nu. Bare lave tv - medvirke i reality, være kendt for ingenting. Der kan du tjene kassen, og jeg vil gerne være rigtig rigtig kendt i stedet for bare at være kendt i Danmark, slutter han i klippet, som kan ses herunder.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-fyr er blevet gift: Mødtes for et halvt år siden

Charmerede en date hjem i 'Dagens Mand'

I 'Dagens Mand' slukkede pigerne på stribe for Sidney Lee, men han endte alligevel med at charmere sig til en date med en af pigerne. Se hele klippet med Sidney her:

LÆS OGSÅ: Mathilde Gøhler taler ud om misbrug

Droppede 'Divaer i Junglen' på grund af hårfarve

Da Sidney Lee deltog i 'Divaer i Junglen' blev det en kort fornøjelse, Jakob Kjeldbjerg satte ham på blondine-holdet, men det ville mørkhårede Sidney ikke finde sig i. Det viste sig nemlig, at Sidney havde barndomstraumer omkring hårfarven. Hør hans forklaring her:

LÆS OGSÅ: Geggo har været under kniven: Jeg ligner noget, der er løgn

Hvad hed Sidney Lee egentlig?

Der er ofte blevet gættet på, hvad Sidney egentlig hed i virkeligheden, og der har været flere hårdnakkede bud, men da han i 2012 deltog i 'Big Brother' for en stund, fortalte han selv historien om sit navn, og hvorfor det netop ikke var Sidney Lee. Hør forklaringen her:

LÆS OGSÅ: Jackie presset af produktionen: Jeg valgte det ikke selv

Sidney Lee som vært - Er I Glar?

Da Sidney Lee i 2015 indtog rollen som vært på Reality Awards, var han ikke spor nervøs, for han havde før været på scenen foran en milliard mennesker ifølge eget udsagn. Det var til stor morskab for især Tobias Dybvad, som brugte klippet en del gange i sit satireprogram på TV 2 Zulu.

Men det mest ikoniske klip fra Reality Awards var, da Sidney gik på scenen året forinden til showet og spurgte salen, om de var GLAR. Den episode er både blevet til indtil flere GIFs, og man kan købe en citatplakat med det. Se klippet herunder:

Delte musik og nu skæbne med Dyrlund

En af de sidste ting, som Sidney Lee har medvirket offentligt i var Albert Dyrlunds musikvideo med sangen 'Vafler' fra 2019, hvor Sidney henter Albert på scooter og også selv synger og er en del af sangen. Her mindre end tre år senere, er både Albert og Sidney afgået ved døden alt for tidligt. Se musikvideoen herunder:

LÆS OGSÅ: Karina Frimodt rækker ud efter hjælp til kræftsygdom

Elskede rollen som Sidney Lee

Ved sidste års Reality Awards forklarede Sidney Lee, at han ofte gjorde sig dummere, når han deltog i ting på tv, og at han elskede at spille den rolle, men her afslørede han også, hvordan han i virkeligheden er bag kameraerne.

LÆS OGSÅ: Sarah Grünewald afslører: Jagter ny partner

Den allersidste offentlige optræden af Sidney Lees var ved dette års Reality Awards i marts, hvor han viste sin nye kæreste Julie frem. Sidney var veloplagt, høflig og i godt humør, som han altid var, når han mødte den danske presse. Se det sidste billede af Sidney Lee herunder. Tak for alt - hvil i fred Sidney.