Bendtners big business: Jonglerer med millioner

Bendtner scorer ikke det beløb for sin lejlighed, som han havde forventet.

Nicklas Bendtner fik ikke helt det millionbeløb, han havde forventet, da han solgte sin lejlighed i København – til gengæld scorede han en god rabat på sit nye hus i Nordsjælland. Som HER&NU kunne afsløre tidligere på sommeren, er den 32-årige tidligere landsholdsspiller flyttet ind i en ni-værelses landejendom på 455 kvadratmeter sammen med sin kæreste, 27-årige Philine Roepstorff. Huset var til salg for 15 millioner, men Bendtner har ifølge Tinglysningen kun betalt 12,9 millioner for det gennemrenoverende hus fra 1934 med tilhørende park på 22.000 kvadratmeter.

LÆS OGSÅ: Philine taler ud om Bendtners voldssag: Han gjorde det for min skyld

Hans to-etagers penthouse ved Langebro satte han tidligere på året til salg for 24 millioner, men han endte med at sige ja tak til et bud på 21 millioner kroner fra et ældre islandsk ægtepar. Han købte den selv for 13,2 millioner i 2013, og har dermed tjent en rund million pr. år på at eje den.

Siden fodboldkarrieren løb ud i sandet, har Nicklas Bendtner levet af sin nye karriere som realitystjerne på Kanal 5. På billedet ses han med kæresten Philine under deres sommerferie ved Como-søen i Italien for nylig, hvor de også næsten uafbrudt filmede hinanden.

LÆS OGSÅ: Kessler udvider familien

LÆS OGSÅ: Medina sælger sin lejlighed efter seks måneder