Bendtner strandet i Dubai: Raser mod medie

Mens Nicklas Bendtner og Philine Roepstorff er standet i Dubai, har der været indbrud i deres hjem i Nordsjælland, og det giver Bendtner pressen skylden for.

Nicklas Bendtner og kæresten Philine Roepstorff er sammen i Dubai, hvorfra de nu ikke kan komme hjem, efter Transportminister Benny Engelbrecht (S) har lukket for al flytrafik fra Dubai til Danmark efter upålidelige tests inden udrejse fra Dubai.

I fredags kom det frem, at mindst 33 danskere har vist sig at have fået en negativ test i Dubai, med ved eftertjek i Danmark har de vist sig at være positive, det oplyser TV 2. Nedlukning fra Dubai til Danmark gælder foreløbig frem til fredag.

LÆS OGSÅ: Elvira åbner op: Derfor er jeg i Dubai

I weekenden meldte Nicklas Bendtner ud, at han er blandt de strandede danskere i Dubai.

- Jeg rejste til Dubai den 4. januar da landet var i orange. Under min arbejdsrelateret tur er verden endnu engang vendt på hoved, og vi er igen i rød. Vi gør alt, vi kan, for at komme hjem og har prøvet at finde en ansvarlig løsning i noget tid efterhånden. Vi respekterer og forstår alle de regler, der er udstukket fra Udenrigsministeriet. Jeg var ikke taget afsted, hvis der havde været nye mutationer på det tidspunkt, fortæller Bendtner i en story på Instagram lørdag aften.

LÆS OGSÅ: Mai Manniche rejser til Dubai: Jeg er ikke bange for noget

Indbrud i Nordsjælland

Dagen efter laver Nicklas Bendtner endnu en story, som er en konsekvens af hans tidligere story. For da han bekræfter sit ophold i Dubai, bliver der indbrud i ham og Philines hus i Nordsjælland, og det mener han, at pressen har skyld i.

- Der har aldrig været noget røgslør. Det kaldes at lægge indhold ud til sine følgere. Men vi reklamerer selvfølgelig ikke med, at vi er langt hjemmefra for at friste de forkerte. Og vi har heller ikke været til fest. Vi har siddet på en offentlig restaurant, der fulgte reglerne, skriver Nicklas i sin story med henvisning til en artikel, som BT har publiceret, hvor det fremgår, at parret har festet i Dubai, mens de på deres Instagram har udgivet sig for at være i Danmark.

LÆS OGSÅ: Bendtner og Philines forhold er under pres

Nicklas Bendtner mener, at det er pressens skyld, at der har været ubudne gæster i deres hus.

- Igår tvang jeres konstante snuseri i vores privatliv os til at melde, at vi er strandet i udlandet. I nat blev der så begået indbrud i vores hus, skriver Bendtner fortsat i samme story på Instagram.

LÆS OGSÅ: Familien Hvidt Kessler hjemvendt fra Dubai: Sættes i forbindelse med ny smitte