Bendtner raser: Philine fester med Justin Bieber

Det faldt ikke i god jord hos Bendtner, da Philine lagde billeder ud fra en kendisfest i New York.

Philine Roepstorff, 28, følte sig på nogle parametre begrænset af Nicklas Bendtner, 33, som hun dannede par med i tre år. Blandt andet følte hun ikke, at der var plads til, at hun kunne leve det samme ungdommelige og festlige liv som mange andre influencere i hendes liga.

I det seneste afsnit af 'Bendtner & Philine' fortæller modellen og influenceren blandt andet om en konkret episode i New York, hvor hun festede med verdensstjerner som Justin Bieber og hans hustru Hailey Bieber, og det faldt ikke i god jord hos den tidligere fodboldspiller.

- Jeg kan huske i New York, da jeg var til fest med Justin Bieber og Hailey, så tog jeg billeder af det, og så blev Nicklas sur, siger hun og fortsætter:

- Jeg tror bare, det bliver virkelig befriende for mig, at der ikke er nogen, der bliver sure eller kede af det, og at jeg føler mig som et ordentligt menneske, mens jeg gør tingene. Han kan jo virkelig shame mig.

LÆS OGSÅ: Bendtner indretter huset på ny: Jeg har ingen intentioner om at sælge

Levede for familielivet

Den 28-årige influencer endte derfor med at dedikere sig meget til kærestens levemåde og forsøgte blandt andet at være en god rollemodel som papmor for hans 10-årige søn, Nicholas, som han har sammen med den tidligere baronesse, Caroline Fleming.

- Jeg har bare meget levet for ham og for familielivet, så der har ikke været plads til at være ung og rejse. Alle de her ture som influencer - modeuge og så videre - det har jeg jo ikke måtte gøre med god samvittighed, siger Philine og tilføjer med et smil:

- Det kan jeg nu. Feste med alle de unge, kendte influencere og den dér klike af mennesker, hvor man bare lever i en bobbel.

LÆS OGSÅ: UUH! Stine klar til 'Bachelorette'

Se klippet herunder, hvor Philine fortæller om episoden, eller se det fulde afsnit af 'Bendtner & Philine' på discovery+.

LÆS OGSÅ: SE HER: Christian Degn viser kæresten frem 

LÆS OGSÅ: Christopher har familien med på job: Fars pige