Bendtner om sønnen: Sådan er forholdet i dag

Nicklas Bendtner har sønnen Nicholas på 11 år med Caroline Fleming.

I det nyeste afsnit af 'Bendtner og Philine', som også er sæsonens sidste afsnit, fortæller Nicklas Bendtner om forholdet til sin søn. Et forhold mellem far og søn, som er blevet meget stærkere.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen om Teiturs dom: Der skal meget til at få 2 år

- Jeg mærker, at vores forhold er styrket i forhold til den kontakt, vi har sammen og den måde, som vi har de på, når vi er sammen. Der er ingen tilbageholdenhed, eller at vi ikke snakker sammen eller ikke lytter. Så derfor kan jeg bare mærke, at for hver gang vi er sammen, får vi det der naturlige far og søn-forhold, fortæller Nicklas i programmet og tilføjer:

- Det betyder meget, at vores forhold bliver bedre og bedre.

LÆS OGSÅ: Teitur ført væk af to betjente: Fængslet med det samme

Men selvom man i afsnittet kan man se, at fodboldspilleren rydder op efter en weekend med sønnen, så har Bendtner fortalt i et tidligere afsnit af programmet, at han har brug for en au pair, efter ham og Philine gik fra hinanden.

- Jeg prøver at gøre rent, men det er ikke lige det, som jeg gider at bruge min tid på, så jeg prøver at finde en ny, som kan hjælpe mig. Jeg kan ikke håndtere et så stort hus alene.  Jeg gider ikke gøre det. Så er hvis der er en, der kan hjælpe med det, sætter jeg stor pris på, forklarede fodboldspilleren i et tidligere afsnit.

LÆS OGSÅ: Sidney Lees saftige afsløring: I seng med Oliver Bjerrehuus

Du kan se klippet, hvor Bendtner fortæller om forholdet til sin søn øverst i artiklen. Se hele afsnittet på Discovery+.

LÆS OGSÅ: Tidligere realitystjerne: Har et særligt forhold til ny ‘Paradise’-deltager