Nicklas Bendtner i 'Bendtner & Philine' på Dplay (Foto: Discovery Networks)
Nicklas Bendtner i 'Bendtner & Philine' på Dplay (Foto: Discovery Networks)

Bendtner fortæller om sit forhold til tidligere holdkammerater

Nicklas Bendtner har spillet i mange klubber, men særligt én klub har han et unikt bånd til.

Nicklaes Bendtner har spillet professionel fodbold i mange forskellige klubber, heriblandt Arsenal, Birmingham, Juventus, Wolfsburg og senest i FC København. I det seneste afsnit af ’Bendtner & Philine’ fortæller han om forholdet til de tidligere klubber.

- De trøjer og støvler, som har haft større betydning, gemmer jeg. Min mor har de fleste af dem, og så har jeg nogle få selv derhjemme, fortæller Bendtner i Dplay programmet og viser en trøje fra tiden i Arsenal.

LÆS OGSÅ: Nicklas Bendtner køber ny bil: Eksklusiv i Danmark

- Det er nok den t-shirt, der betyder mest for mig. Mine holdkammerater har skrevet lykønskninger bagpå fra da jeg stoppede i klubben efter at have været der i ti år.

Bendtner har et godt forhold til sine tidligere holdkammerater, og særligt kammeraterne fra Arsenal har en speciel plads.

- Jeg har ret god kontakt til mine medspillere, som jeg har spillet med gennem tiden. Jeg har selvfølgelig mere kontakt med nogen end andre. Vi har også en årlig tur med nogen af de gamle drenge fra Arsenal, hvor vi rejser rundt omkring i verden en uge eller ti dage, så det er der, vi ses mest. Og så snakker vi sammen, som man gør med venner én gang om måneden eller hver anden uge, fortæller Bendtner i programmet.

LÆS OGSÅ: Philine hårdt ramt: Tjener ingen penge

Se klippet herunder, hvor Bendtner fortæller om forholdet til sine holdkammerater og se hele afsnittet på Dplay.

 LÆS OGSÅ: WOW: Lenny Pihl deltager i nyt, VILDT dating-program

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Ny sundhedsekspert på DR har selv gennemgået stor forandring