Bendtner er stadig i Philines liv

Nicklas er alligevel ikke helt et overstået kapitel, selvom det er Philines ønske.

I slutningen af marts sidste år, gik stjerneparret Philine Roepstorff og Nicklas Bendtner én gang for alle fra hinanden, efter deres forhold havde budt på mange op- og nedture. I dag er de begge to videre og har fundet en ny kæreste.

For mens Bendtner har fundet sammen med den svenske model Clara Linnea Wahlqvist, danner Philine nu par med fodboldspilleren Jacob Bruun Larsen, og hun har meldt ud, at det er ham, hun vil giftes og have børn med.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-babe afslørede utroskab: Nu fortryder hun

Derfor skulle man tro, at Nicklas Bendtner ikke længere fylder noget i den 29-årige model og influencers liv. Men det er ikke tilfældet. Det er dog ikke Bendtners skyld.

- Selvom jeg har lagt fortiden bag mig, så spøger den stadigvæk. Folk har tendens til at skrive beskeder til mig, åbner Philine op i det nyeste afsnit 'Bendtner & Philine'.

Her fortæller hun, at Nicklas stadig er i hendes liv.

EFTER OPTAGELSERNE: 'Luksusfælden'-deltager gik imod eksperternes råd

- Det er sådan nogle piger, der fester meget inde i byen. Piger, der har travlt med at gå ud. De skriver til mig, hvem han er sammen med, hvem han har været sammen med. At de har været sammen med ham, siger Philine og uddyber:

- Det irriterer mig en smule, fordi jeg for mange år siden har trukket mig fra det her lille Københavner-miljø, hvor det handler om at blive set med de rigtige og være de rigtige steder. Det siger mig ikke så meget, og det har det ikke gjort i mange år. Og jeg er enormt ked af, at der er blevet åbnet en dør for den her verden til at komme ind og spøge i mit liv igen, selvom jeg ikke er der.

Se klippet øverst i artiklen. Se hele afsnittet på Discovery+.

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-deltager er blevet far: Han kom til verden på badeværelsesgulvet