Bendtner afslører: Derfor ville jeg ikke vaccineres

Nicklas Bendtner har slet ikke lyst til at blive vaccineret, og det er ikke uden grund.

I det nyeste afsnit af Bendtner og Philine, som kan ses på Discovery+, forklarer Nicklas Bendtner, at han ikke har lyst til at blive vaccineret mod corona.

LÆS OGSÅ: Elvira forklarer forhold til Nicklas Bendtner

- Jeg synes, det er forfærdeligt, at man skal vaccineres. Jeg har absolut ingen lyst overhovedet. Jeg vil ikke vaccineres, fordi jeg ikke ved, hvad det er man får, og det er ikke blevet testet nok efter min mening, fastslår han og fortsætter:

- Og så ved jeg ikke, hvor meget fidus jeg har til vacciner generelt. Jeg ved, der er nogen, der giver mening og er testet, de har kørt igennem i mange mange år, så det fungerer, men sådan en ny en, og nu har jeg haft corona, og før du har et sikkert produkt, så har jeg ikke lyst til at sprøjte noget ind i kroppen, jeg ikke ved hvad er.

LÆS OGSÅ: SE VIDEOEN: Her frier han til ‘Vild med dans’-stjerne

Alligevel så er den tidligere fodboldspiller på vej ud mod et vaccinecenter, hvor han skal have den vaccine, han er så meget imod. For selvom man har sine principper, så må han bare sande, at hvis han ikke får vaccinen, bliver hans liv begrænset, og det er han endnu mere imod end stikket.

- Grunden til jeg siger ja til at tage vaccinen, det er, at det vil gøre, at jeg kan rejse, og det vil gøre, at du har nemmere ved at komme ind forskellige steder og på restauranter og alt muligt andet. Det er så det positive af det, men stod det helt til mig selv, og der ikke var nogle besværligheder ved ikke at få vaccinen, så havde jeg aldrig fået den, forklarer han.

LÆS OGSÅ: Remee afslører: Det er slut

Se hele klippet øverst i artiklen.