Bendtner åbner op om brud: Situationen er svær

For første gang sætter Bendtner ord på bruddet med Philine.

I det nyeste afsnit af 'Bendtner og Philine' på discovery+ fortæller en ærlig Nicklas Bendtner om bruddet med Philine Roepstorff.

Parret valgte at gå fra hinanden, mens sæsonen stadig var under produktion, og derfor kan seere nu få et indblik i, hvad der faktisk skete.

- Philine og jeg har besluttet os for at gå fra hinanden, og denne gang er det ikke for sjov, fortæller Bendtner og uddyber:

- Hun flytter i lejlighed, og jeg bliver boende i huset. Så lige nu er situationen en lille smule svær.

LÆS OGSÅ: Bendtner om forlist forhold: Savner det ikke

Havde ikke mere at give af

Selvom det længe har været vidst, at parret var gået hver til sit, har der ikke været særlig meget om, hvad der lå til grund for det endegyldige brud. Men ifølge Bendtner var det ham, der ikke kunne mere.

- Det er ikke sådan, at jeg ikke stadig holder vildt meget af hende. Jeg kunne bare mærke, at vi var nået et sted på vores vej, hvor vi måske ikke længere skulle følges ad. Der var ikke mere at give. Alt, hvad der skulle prøves, er blevet prøvet, forklarer han og fortsætter:

- Nogle gange er det jo sådan med kærlighed, at selvom man har det godt og holder af hinanden, så kan det være, at man ikke kan forenes. Jeg tror godt, hun kunne se på mig, at jeg var nået til et punkt, hvor jeg ikke havde mere at give. Jeg har trukket mig meget ind i mig selv, og det er meget ulig mig... Men jeg tror, at hun var med på den. Hun vidste godt, at det var det.

LÆS OGSÅ: ANKLAGET: Bendtner er ikke enig

Se klippet nedenfor:

Hele afsnittet kan du se på discovery+.