'Bagedyst'-vinder afslører fortid med Casper Christensen

For over ti år siden var 'Bagedyst'-vinderen Mads Gregersen til audition på den første 'Klovn'-film. Han fik ikke rollen, men han fik mødt et af sine store idoler, som i dag er fan af ham.

Det er ikke længe siden, at den 24-årige Mads Eg Andersen fra Århus vandt 'Den store bagedyst 2020'. Men hvis alt var gået rigtigt, så kunne vi faktisk have set Mads på skærmen ti år tidligere. Han var nemlig til audition på 'Klovn the movie', der udkom i 2010.

- Hvis Mads havde fået rollen som Bo i 'Klovn the movie', ville han nok have brugt mere Underberg i sin vinderkage, skriver Casper Christensen i et opslag på Instagram med referencen til karakteren Bos jagt på Underberg-kapsler i filmen.

Herunder kan du se billedet af en ung 'Bagedyst'-Mads til 'Klovn'-audition

LÆS OGSÅ: Vinder af 'Den store bagedyst': Gemte trofæet i fem måneder

Den unge herre imellem 'Klovn'-skaberne Casper Christensen og Frank Hvam ligner umiskendeligt Mads fra 'Den store bagedyst'. Og det er da også ham, fortæller Mads til Realityportalen.

- Jeg sendte Casper billedet efter, at han kontaktede mig og roste mig for mit talent i 'Bagedysten' - han kunne selvfølgelig ikke huske mig, men jeg måtte jo fortælle ham, at jeg er inkarneret 'Klovn'-fan, og at jeg for sjov tog til casting på 'Klovn the Movie'. Det synes han selvfølgelig var mega sjovt og spurgte, om han måtte slå billedet op på sin Instagram, forklarer Mads.

LÆS OGSÅ: Ærlige Gunnvør: Det mener jeg om, at Amalies datter også skal hedde Hanna

Ingen skuespillerdrømme

Som bekendt så blev det ikke Mads, der fik rollen som Bo, men i stedet skuespilleren Marcuz Jess Petersen. Det gjorde dog ikke det store for Mads, der mest af alt tog til casting for at møde sine to idoler Casper Christensen og Frank Hvam.

- Jeg var ikke ked af ikke at have fået rollen, men jeg havde en spændende dag på Zentropa, Så jeg har ikke gjort noget ved skuespillerkarrieren, det var nok mest for sjov og for at møde dem dengang, griner Mads, der i stedet udfolder sine talenter i det søde køkken og på skolebænken som studerende i molekylær biologi.

Herunder kan du se Frank Hvam og Marcuz Jess Petersen, der fik rollen som Bo, i 'Klovn The Movie'

Frank Hvam og Marcus, der spillede rollen som Bo i 'Klovn The Movie' (Foto: Per Arnesen / Nordisk Film)
Frank Hvam og Marcus, der spillede rollen som Bo i 'Klovn The Movie' (Foto: Per Arnesen / Nordisk Film)

LÆS OGSÅ: Lars Løkke fortryder: Sagde nej til rolle i 'Klovn the Final'

Fans af hinanden

Mads er stadig stor fan af 'Klovn' og 'Langt fra Las Vegas', som Casper Christensen og Frank Hvam står bag og spiller med i. Derfor varmede det bestemt Mads, da Casper Christensen skrev til ham og roste ham for hans talent i 'Bagedysten'.

- Jeg var lidt oppe at køre over hans beskeder, jeg har godt nok brugt mange timer “sammen” med ham, griner Mads.

Det viser sig nemlig, at Casper Christensen har fulgt troligt med i 'Den store bagedyst', og at Mads og Casper altså er fans af hinanden.

- Jeg så, han fulgte mig på sociale medier, og så tænkte jeg, at jeg hellere bare ville give rosen videre i stedet for selv at sidde og tænke den. Jeg syntes, det var fedt, den måde han var så omhyggelig, forklarer Casper Christensen til BT.

LÆS OGSÅ: Chokeret 'Bagedyst'-dommer sexafpresset