Bag om ‘Bachelor’: Mændene måtte ikke snakke sammen

Kasper og Philip havde ikke meget kontakt med hinanden under optagelserne af 'Bachelor'.

Det ligner en lang luksusferie at medvirker i 'Bachelor'. Kvinderne bor lækkert med en stor pool, masser af hyggekroge at slænge sig i og ikke mindst hinanden at snakke med.

LÆS OGSÅ: Stor 'Bachelor'-bombe: Derfor tog hun hjem

Men for dette års bachelorer var virkeligheden lidt anderledes. Philip og Kasper boede i hver deres lejlighed 500 meter fra hinanden og en halv times kørsel fra kvindernes villa.

Faktisk var der stramme regler for de bachelorer. De måtte nemlig ikke snakke sammen.

- Det eneste tidspunkt, vi snakkede, var lige før, vi skulle ind og mingle. Så kan vi lige fortælle hinanden, hvem vi har været på date med, fortæller Kasper til HER&NU.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING’: Har fundet kærligheden efter 'Bachelor'

Og blev mændene fristet af at gå dybere ned i samtalerne, inden de skulle på optagelser, så kom en fra produktionen og lukkede snakken ned.

Heldigvis var det ikke så ensom en oplevelse, som det lyder til. Både Kasper og Philip havde en deltageransvarlig, de brugte meget tid med.

- Min deltageransvarlig og jeg var meget ens. Vi kørte ud og handlede sammen. Vi havde et par enkelte fridage, hvor vi surfede og var ude at se nogle flotte strande, siger Kasper.

LÆS OGSÅ: 'EOTB'-stjerne indrømmer utroskab

Nok måtte de to herrer ikke snakke meget sammen under optagelserne, men heldigvis var der ingen regler, da de kom hjem til Danmark igen.

- Efter vi kom hjem, er vi også mødtes et par gange, hvor vi har ævlet derudaf, fordi nu har vi endelig fået mulighed for at snakke om det hele, afslutter Kasper til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Tidligere paradiso: Det bliver for meget