'Bachelor'-par tager stort skridt

Kærligheden blomstrer mellem Kasper og Helena, og nu er kæresteparret klar til at tage et stort skridt i deres forhold

For 35-årige Kasper Skak og 25-årige Helena Witt er det hele kørt på skinner, efter de kom hjem. Parret har i hvert fald flittigt taget toget mellem hinandens hjem i hhv. København og Aarhus.

- Vi lavede en god regel om, at der ikke måtte gå mere end 14 dage, hvor vi ikke så hinanden, og det har vi været gode til at holde hele vejen igennem. Jeg er heller ikke god til at skrive beskeder med folk, men dér har jeg oppet mig, og det er nok fordi, der har været en meget stor interesse fra min side til den, jeg skulle skrive med, griner en forelsket Kasper, da Realityportalen/HER&NU taler med ham.

LÆS OGSÅ: Kasper og Philip giver deres sidste rose i ‘Bachelor’

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Kasper giver Helena sin sidste rose...

LÆS OGSÅ: 'Bachelor'-Frederikke forklarer: Drømmedaten med Philip gik helt galt

Udover afstanden var det også en udfordring at vænne sig til en ny virkelighed, der ikke bestod i helikopterdates og roseceremonier i Caribien.

- Det er jo virkelig sat på spidsen med, at man til slut giver den sidste rose. Det var jo nærmest på stadiet af at spørge, om kvinden ville gifte sig med én. Og så kommer man hjem til Danmark i februar måned, hvor det er koldt og gråt, og jeg starter på arbejde, og hun starter på studie. Derfor skulle vi starte lidt forfra med nogle gode minder i bagagen for så at se, hvad det kunne føre til. Så vi tog det stille og roligt, fortæller Kasper.

LÆS OGSÅ: Hotte kendisser: Vilde i varmen

Det førte så til, at parret tre måneder efter hjemkomsten blev kærester.

- Det kom lidt naturligt. Det var faktisk først efter, jeg havde været hjemme og besøge hendes forældre i Sønderborg. Til sidst var det lidt mærkeligt andet end at kalde os kærester. Det var trods alt tre måneder efter, vi kom hjem, siger Kasper

LÆS OGSÅ: Ærlige Helena fra 'Bachelor': Bange for at blive såret

Vil begge giftes og have børn

Selvom der er 10 års aldersforskel mellem de to, så er det ikke et problem for parret og deres planer for fremtiden.

- Når jeg er sammen med ham, så mærker jeg ikke aldersforskellen. Jeg havde forventet, at det ville fylde noget mere, men det har det bare ikke. Manden er jo ung af sind. Vi er virkelig gode til at snakke om alting, og det har været nøglen for at få tingene til at fungere for os, fortæller en glad Helena og fortsætter:

- Vi har også været gode til at forventningsafstemme omkring de helt store ting i livet som at få børn og blive gift. Vi vil begge gerne have, at de ting skal at ske, men hvornår og hvordan har vi ikke snakket om. Der sker så mange andre ting lige nu, så det har vi fokus på. Vi er også begge to indstillet på, at vi gerne vil opnå nogle andre ting, inden at sådan nogle store ting bliver til.

LÆS OGSÅ: Line Hoffmeyer: At være solomor skræmmer mig ikke

Flytter sammen

Parret er dog allerede klar til at tage et stort skridt sammen.

- Lige så snart det hele er blevet offentliggjort, så tager vi et smut afsted til Italien og nyder en dejlig ferie sammen, hvor vi bare kan slappe af og komme lidt væk fra det hele. Og så flytter hun ind hos mig efter sommerferien og skal læse videre i København. Hun tager sin kandidat her, forklarer Kasper.

LÆS OGSÅ: Sofie-Mai forklarer: Selvfølgelig tænker jeg på Teitur