'Bachelor'-par i kamp mod de vragede piger

De konkurrerede om at finde kærligheden i 'Bachelor'-villaen. Nu skal de igen finde konkurrencegenet frem i den gode sags tjeneste.

De blev kendt af hele Danmark, efter de datede på kryds og tværs i TV 2-programmet 'Bachelor'. 18 kvinder konkurrerede om at løbe med de to fyres hjerter. Kun to var så heldige at stå tilbage med den sidste og endelig rose.

LÆS OGSÅ: CHOK: Trækker sig på grund af depression

Men nu får nogle af de fravalgte kvinder mulighed for at tage revanche, når TV 2 kickstarter deres årlige 'Knæk Cancer' uge.

Frida B, Mette, Eva og Anna skal nemlig dyste mod Kasper, Helena, Frederikke og Philip om at samle flest penge ind til indsamlingen.

LÆS OGSÅ: Afsløring: Nicklaes var utro med 'Paradise'-babe

Kræften tæt inde på livet

Cancer er en af de mest udbredte sygdomme i Danmark, og derfor er det også en sygdom, som mange har haft tæt på livet. Og det genkender både mange af 'Bachelor'-pigerne.

LÆS OGSÅ: CHOK: Trækker sig på grund af depression

- Jeg mistede min faster til kræft, og min farmor fik også diagnosen, men hun overlevede. Uanset hvordan det ender, så når man er i det, er det en konstant frygt, man har siddende i sig som pårørende - såvel som den, som har fået diagnosen. Det påvirker bare alle, siger Mette sårbart.

LÆS OGSÅ: Realitystjerne ringede 112: Troede, jeg skulle dø

Anna mistede sin bedstemor til lungekræft, der spredte sig til resten af kroppen. Bedstemoren gik bort for et par år siden.

Også Helena, som nu danner par med Kasper, har oplevet, hvor grusom en sygdom cancer er. Hun mistede sin farfar til sygdommen for fire år siden.

- Fra da han blev syg, til vi begravede ham, nåede vi at have ham i fire måneder. Og der er ingen tvivl om, at hvis kræften ikke havde taget livet fra ham, så var han her nok i dag, siger hun til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Realitystjerne ringede 112: Troede, jeg skulle dø

Efterlyser hjælp

'Bachelor'-deltagerne har tidligere efterlyst gode idéer til, hvordan de kan skrabe flest penge sammen blandt deres mange følgere.

LÆS OGSÅ: Sådan mødte jeg min kæreste

Meget tyder på, at det bliver noget vildt, de skal dyste i. For der er kommet nogle kreative forslag.

Både body tequila, car-wash, sang på Strøget og malerier fra Frida B og Mette er blevet forslået. Men også en kagebod eller et fodbold- og vandsportsarrangement med Kasper og Philip, er blandt nogle af de kreative idéer, som folk har sendt ind.

LÆS OGSÅ: SE DEM HER: 21 ‘Robinson’-deltagere klar til kamp

TV 2's 'Knæk Cancer'-uge finder altid sted i uge 43.

LÆS OGSÅ: 'Bachelor'-par består den famøse test