‘Bachelor’-Kasper indrømmer: Hun var min favorit på den røde løber

Alle 17 kvinder gjorde en særlig entré, men én kvinde satte lige et ekstra aftryk.

Sæson 2 af 'Bachelor' er i dag skudt i gang. 17 piger gjorde sig på hver sin måde bemærket på den røde løber for de to bejlere Kasper og Philip, og de havde gjort noget ud af det. Der blev både danset, rappet, uddelt kage og givet diverse gaver. Der var dog én pige, der gjorde et særligt indtryk på Kasper.

- Det kan noget at ankomme på en gravko. Det skilte sig rimelig godt ud. Det gav bestemt et plus i bogen, da det viser, man går all in og gerne vil skille sig ud, men det viser også noget om sig selv og sit liv. Det kræver da også noget, da de også var nervøse, fortæller Kasper til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: SE DEM HER: Alle pigerne i sæson 2 af ‘Bachelor’

Ifølge Kasper var det 17 meget forskellige kvinder, og det kunne også noget. Ikke et eneste minus blev sat i Kaspers bog ved første indtryk.

- Når der kom ny kvinde efter ny kvinde med forskellige ting, det var bare nye indtryk, fortæller Kasper, der kun var glad for, at pigerne havde gjort forskelligt ud af det.

LÆS OGSÅ: Pernille Nygaard reagerer på Teiturs sag: Gemte følelserne væk

- Det gjorde det nemmere at huske dem, når man ikke kunne huske alle navnene, fortæller Kasper, der fra start gav alle en chance.

- Jeg var rimelig åben overfor netop alle 17 forskellige kvinder. Jeg tog paraderne ned og gav mig selv mulighed for at teste mig af på forskellige personligheder og udseende, afslører Kasper.

LÆS OGSÅ: Anders og Torbens mareridt i Thailand: Alt gik galt

Følg Kaspers kamp for kærligheden i 'Bachelor' på TV 2 Play.