Baby-lykke hos ung mor

Martinna er i forvejen moster til tre skønne børn, og snart bliver hun moster til en mere.

Det er ikke mere end tre måneder siden, at Martinna fra 'De unge mødre' fødte sit tredje barn, men baby-lykken i familien vil ingen ende tage. Martinnas lillesøster, Anine, på 21 år venter nemlig sit første barn.

- Til næste år bliver der født endnu et lille vidunder i vores familie, og jeg glæder mig så meget til at blive moster til jeres lille ønskebarn, elskede søster, skriver Martinna på Instagram til et billede, hvor Anine holder Martinnas yngste søn, Luca.

LÆS OGSÅ: WOW! Martinna seks uger efter fødslen: Så meget har hun tabt sig

Artiklen fortsætter under billedet.

LÆS OGSÅ: Maja fra ‘Sommerdrømme’ har født

Martinna er i forvejen moster til tre, da storesøsteren Melanie fra 'Min sindssygt sunde familie', som Martinna bor i bofællesskab med, har tre børn. Ligesom Melanie har Martinna også selv tre børn, så der er god mulighed for leg på kryds og tværs mellem de fem fætre og en enkel kusine, og om der kommer en fætter mere eller en kusine til februar vides ikke, men de to mostre kan ikke få armene ned over endnu en baby i familien.

- Vi er så glade og taknemmelige over endnu et lille mirakel i vores familie. Moster her har grædt af glæde mange gange, skriver Melanie på Instagram.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Jonass har scoret ‘Vild med dans’-babe

LÆS OGSÅ: I hænderne hos Dennis Knudsen: Se Tina Lunds nye look