'Årgang 20'-stjerne valgt ind i Venstre-bestyrelse

Den glade familiefar har fået politik ind med modermælken.

I 'Årgang 20' kender man Mads Gram Thomsen som den lune familiefar fra Als, der gerne vil engagere sig i det lokale foreningsliv og ikke mindst i sin familie. Men nu afslører han på sin Instagram, at der også er noget andet, der trækker i ham.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen sender sin løn til Ukraine

- Jeg blev i går valgt ind i Venstre Nordals’ bestyrelse. Politik har altid interesseret mig, og jeg føler selv, at tiden er ved at være der, hvor jeg har lyst til at gå mere helhjertet ind i det. Jeg glæder mig til, sammen med resten af bestyrelsen, at arbejde for et mere synligt og aktivt Venstre på Nordals, skriver Mads, og overfor Realityportalen / HER&NU uddyber han beslutningen om at gå ind i politik:

- Jeg kommer fra en familie, hvor min mor i sine unge dage var meget politisk aktiv, og det har gjort, at jeg tidligt begyndte at interessere mig for politik. Min mor og jeg deler ikke de samme politiske holdninger, men det har også gjort, at vi har kunnet have nogle spændende politiske samtaler hjemme over aftensmaden. Jeg er selv begyndt at gå mere og mere op i politik de seneste 3-4 år, men der hvor det for alvor bed sig fast i mig, var til det netop afholdte kommunalvalg.

LÆS OGSÅ: Prins Christian hængt ud: Drama på skiferie

Kommunalvalget blev afgørende

Mads var med til valgcafé på Sønderskov-skolen på valgaftenen, og det var en fantastisk oplevelse, som gav ham blod på tanden til at forfølge den politiske interesse.

LÆS OGSÅ: Amalie og Mikkel klar: Vil have hjælp til at få en dreng

- Jeg kommer fra og bor på Als, mit hjerte banker for Sønderjylland og især for Nordals, som går nogle rigtige spændende år i møde med udvikling og fornyelse, som jeg glæder mig til at være en del af, fortæller han og fortsætter:

- Jeg har altid været venstremand, og jeg føler, at jeg i Venstre har muligheden for at arbejde med de ting og holdninger, som jeg nu engang har, og jeg glæder mig til at komme i arbejdstøjet sammen med resten af bestyrelsen for Venstre Nordals!

LÆS OGSÅ: ‘Badehotellet’-par afslører: Klar til flere børn

Stiller han op til næste valg?

I første omgang vil Mads koncentrere sig om lokalpolitik, men han vil ikke udelukke, at han på et tidspunkt kommer til at gå ind i det landsdækkende politiske billede.

- Jeg har rigtig meget at lære, og det glæder jeg mig til. Så må vi se, hvordan tingene udvikler sig, lyder det fra det nyvalgte bestyrelsesmedlem. Han er endnu heller ikke afklaret med, om han kommer til at stille op ved næste kommunalvalg, men her er han mere åben:

LÆS OGSÅ: Silas Holst: Datteren følger i fars fodspor

- Det er tidligt at udtale sig om, men jeg tænker at hvis muligheden byder sig og jeg får opbakning til det, så kunne det bestemt være en mulighed, slutter han.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Mads Gram Thomsen (@madsgramthomsen)