'Årgang 20'-par i stor sorg: Babydrømmen brast

Maria og Daniel er blevet ramt af en ufrivillig abort, som har knust deres hjerter.

Livet som forældre har bestemt ikke altid været en dans på roser for det unge 'Årgang 20'-par Maria og Daniel. Lige siden Louie kom til verden for to år siden, har de kæmpet med både meningitis, kronisk nyresygdom og senest en diagnose for infantil autisme.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-deltager klar som ‘Vild med dans’-vært

Parret har dog taget alle udfordringer i stiv arm og imponeret seerne med deres evne til at tage hånd om Louies problemer og gå til alle udfordringer med et smil. Nu er de dog blevet ramt af en stor sorg midt i det, der skulle være et af deres lykkeligste øjeblikke.

- Lige som vi skulle til at dele den bedste nyhed med jer, så brast drømmen desværre. Vi stod med flere positive graviditets tests, men det endte desværre ud i en ufrivillig abort. Det er så surrealistisk og forfærdeligt og et kæmpe chok for os begge to - hold op, hvor havde vi glædet os til at bringe endnu et kærlighedsbarn ind i familien., skriver Maria på Instagram og fortsætter:

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-fyr er blevet gift: Mødtes for et halvt år siden

- Og frygten for at det vil ske igen, er næsten ikke til at holde ud. Så derfor går der også lige lidt, før vi prøver igen.

Graviditeten var ikke planlagt

Overfor Realityportalen / HER&NU understreger Maria, at det er en tung tid lige nu, men de forsøger at holde humøret oppe for sønnens skyld.

- Vi er virkelig kede af det, da det kom som et kæmpe chok for os. Men lige nu er vi så også ekstra glade for, at vi har Louie vi kan kysse på. Det var faktisk ikke en planlagt graviditet, men det var helt klart et ønskebarn, fastslår Maria.

Hun er endnu ikke klar til at dele de nærmere omstændigheder omkring aborten, men det startede med en blødning, og hun var i 1. trimester. Se hele opdateringen herunder:

LÆS OGSÅ: Jackie presset af produktionen: Jeg valgte det ikke selv

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Maria Brask Mainz (@mariamainz)