'Årgang 20'-mor frustreret: Sønnens behov afvist

En glædelig tur tog en uventet drejning for 'Årgang 20'-par og deres 2-årige søn.

En glædelig tur med sønnen Louie gik ikke helt som forventet for 'Årgang 20'-parret Maria Mainz og Daniel Brask-Andersen.

- Jeg fik lige luftet i går, at vi havde haft en lidt ærgerlig oplevelse med solsikkesnoren - jeg tror måske, at jeg var lidt ekstra frustreret, da det lige var sket, indleder Maria på sin story på Instagram.

LÆS OGSÅ: Robin og Mathilde: Vi taler om børn

Solsikkesnoren er til personer med usynlige handicap eller diagnoser, og snoren signalerer, at personen kan have behov for mere tålmodighed eller hensyn fra folk omkring.

I starten af året kunne parret fortælle, at deres 2-årige søn har fået diagnosen autisme. Tilbage i juli meldte Maria ud, at parret havde anskaffet sig solsikkesnoren til Louie, op til at de skulle på ferie til Grækenland, og at det dengang havde været en stor hjælp.

LÆS OGSÅ: CHOK: Ung mor er blevet skilt

Artiklen fortsætter under videoen...

LÆS OGSÅ: Mistede ufødt barn: Sådan har Christiane det i dag

Solsikkesnoren kom i brug igen i går, men denne gang var snoren ikke til den store nytte. I hvert fald ikke i første omgang.

- Vi skulle ud og møde Gurli Gris og Gustav, og da vi kom derhen, var der bare en kæmpe kø. Det ved vi godt, at Louie har svært ved. Så vi prøvede at stille os derhen, men det kunne han altså ikke rumme. Så vi gik op til personalet og fortalte om solsikkesnoren, og hvilke udfordringer Louie har. Vi fortalte også, at Louie jo altså elsker Gurli og Gustav. Det kunne de godt se, fordi Louie prøvede at komme ind til Gurli, men han forstod ikke, at han ikke måtte komme derind. Så vi spurgte, om vi eventuelt kunne aftale en tid, vi kunne komme derhen, så Louie undgik at stå i kø. Vi prøvede også, at Daniel stod i køen, men Louie kunne simpelthen ikke finde ud af, at han så ikke kunne gå ind sammen med Daniel, og hvorfor Daniel var der, forklarer Maria og fortsætter:

- Men det sagde personalet nej til. Det var selvfølgelig ikke, fordi vi ville springe køen over på nogen måde. Det var bare, så vi kunne undgå at stå i køen, at vi ville aftale den her tid. Men de sagde nej, og jeg blev faktisk bare virkelig sur over, at de sagde nej. Vi blev ikke sure i situationen, jeg blev bare frustreret, fordi jeg så gerne ville have, at Louie skulle møde Gurli og Gustav.

LÆS OGSÅ: Ditte Julie ramte bunden: Spirituel rejse

Endte godt alligevel

Til trods for skuffelsen endte det dog alligevel med, at Louie fik besøgt sine idoler.

- Vi var så heldige, at der var nogen i køen, der hørte det, og som godt kendte til solsikkesnoren. De tilbød os med det samme, at de kunne stå i kø for os, og så kunne vi komme med ind i køen, når det var ved at være deres tur. Og alle andre i køen var bare sådan, at de kendte også godt til solsikkesnoren, og selvfølgelig skulle vi bare hoppe ind der, og det var intet problem. Så det endte godt og folk var så søde, afslutter den glade mor.

LÆS OGSÅ: Manden støttede Caroline Wozniacki: Drop amningen

I Maria Mainz' Instagramopslag herunder kan du se Louies reaktion, da han endelig mødte Gurli og Gustav.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Maria Brask Mainz (@mariamainz)

LÆS OGSÅ: Rikke Gøransson taler ud om hårdt brud