'Årgang 20'-familie kan høste stor gevinst på huset

Nu kan man komme helt indenfor hos 'Årgang 20'-parret.

Tidligere på ugen afslørede 'Årgang 20'-familien fra Espergærde, at de havde valgt at sætte deres hus til salg efter fem år i rækkehuset, fordi de gerne ville have noget mere plads. Nu er huset så kommet på nettet, og man kan købe det til den nette sum af 5.195.000 kroner hos Lokalbolig, hvor det beskrives som et skarpt og indflytningsklart enderækkehus.

LÆS OGSÅ: Remee afslører: Det er slut

Lisbeth og Christian købte rækkehuset, allerede inden det blev bygget, og dengang betalte de 3.848.992 kroner for huset. Det vil altså sige, at hvis huset bliver solgt til den udbudte pris, så kan de stikke mere end 1,3 millioner i lommen og altså have tjent over en kvart million for hvert år, de har boet i huset.

Pengene kan dog hurtigt få ben at gå på, for Christian fortalte tidligere på ugen, at parrets drømme på boligfronten er store.

– Vi håber på, at vi kan finde noget i Hornbæk. Det er ret dyrt, så nu må vi se, om vores økonomi kan klare det. Vi er dog klar til at nedprioriteret luksus for beliggenheden, forklarede Christian.

LÆS OGSÅ: Ilse Jacobsen stadig indlagt: Kæmper som en løve

For at et hus i Hornbæk kan blive en realitet for familien, skal salget dog gå igennem først.

– Vi kan ikke købe noget nyt, før det andet er solgt. Det er heldigvis nogle af mine tidligere kollegaer, som står for salget af vores hus, og de er rigtigt dygtige, forklarede Christian, som ligesom Lisbeth håber på, at der hurtigt bliver fundet nogle købere.

– Vi er bare klar til at prøve noget nyt.

Man kan se alle billederne og bestille en fremvisning af parrets hus HER.

LÆS OGSÅ: Nynne er blevet udredt: Har fået sin diagnose