'Årgang 0'-stjerne åbner op: Min krop siger fra

Stephanie Siguenza har det ikke nemt for tiden.

22-årige Stephanie Siguenza, som er kendt fra dokumentarserien 'Årgang 0', har gennem de seneste fire år levet en stabil tilværelse med fast kæreste og fast adresse.

Dog lider hun stadig af eftervirkninger fra en kaotisk barndom med utallige flytninger og en voldsom skilsmisse. Hun har tidligere stået frem i 'Til middag hos', hvor hun fortalte, at hun lider af tvangstanker, og hendes kamp med OCD har hun også bekræftet overfor flere medier.

LÆS OGSÅ: Fie Laursens sag skal i morgen for retten

Nu fortæller den unge kvinde, at OCD ikke er det eneste, som hun kæmper med.

- Der har været lidt stille her på profilen. Det har der, fordi jeg har kæmpet lidt med nogle personlige ting, der har gjort, at jeg har haft brug for ro, indleder Stephanie Siguenza en story på Instagram, inden hun åbner helt op:

- De ting har resulteret i lidt angst. Og et enkelt anfald, fortæller hun ærligt.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: Thomas Blachman er blevet far igen

Selvom Stephanie Siguenza oplever flere symptomer på den psykiske lidelse, er hun endnu ikke blevet diagnosticeret med angst.

- Der har været sket en masse, som har gjort, at min krop har sagt fra, og det er helt normalt, at kroppen kan få for meget, lyder det fra 'Årgang 0'-stjernen, som heldigvis ser lyst på fremtiden.

- Jeg er okay nu. Eller jeg er ved at få det bedre. Jeg kan nogle dage lide af rystelser forstået sådan, at jeg får nogle ture, hvor jeg ryster temmelig meget på mine hænder og i mine arme og får hjertebanken. Men det skal nok gå over, det er jeg overbevist om.

LÆS OGSÅ: Stort ‘Robinson’-twist: Deltagerne i chok

Realityportalen har været i kontakt med Stephanie Siguenza, som ikke ønsker at komme ind på de personlige ting, der ligger til grund for angsten.

LÆS OGSÅ: Lasse gav Heidi særligt løfte: Lille ny flytter ind