ÅRETS SKILSMISSER: Ikke så yndigt længere

”Det er så yndigt at følges ad, indtil det ikke er så yndigt længere". 2021 har ikke været lykkens år for alle.

”Det er så yndigt at følges ad, indtil det ikke er så yndigt længere", lød beskeden fra et af Danmarks kendte par, som i 2021 har besluttet sig for at blive skilt. Rigtig mange kendte personer fra ind- og udland smed de ægteskabelige tøjler fra sig i årets løb.

Artiklen fortsættes under videoen, der giver en præsentation af Kasper og hans medvirken i ‘Bachelor’ 2… 

LÆS OGSÅ: Efter ‘Bronuts’ afslutning: Det skal jeg leve af nu

Ikke førstedame

Det havde ulmet længe, og i september stod det klart, at realitystjernen Kim Kardashian, 41, og rapperen Kanye West, 44, skal skilles. De blev gift i 2014 og har fire børn. Kanye, som nu vil kaldes Ye, stiler efter præsidentposten, men det bliver uden Kim Kardashian som førstedame.

LÆS OGSÅ: Ulf Pilgaard må undvære kæresten: Savner Annette

Hun klarer sig nok

Efter 27 års ægteskab er Microsoft-stifteren Bill Gates, 66, og Melinda French, 57, blevet skilt. Melinda skal dog nok klare sig økonomisk, for i forbindelse med skilsmissen fik hun værdipapirer af sin eksmand til en værdi af omkring 11 milliarder kroner.

LÆS OGSÅ: CHOK! Realitypar går hver til sit

De var så tæt

”Vi var engang så tæt” hedder en hitsang, Anne Dorte Michelsen skrev i 1980’erne. Sammen med Carsten Kressner var den nu 63-årige sanger tæt på et sølvbryllup, men nu skal de skilles efter 24 års ægteskab. Sammen har de to voksne børn.

LÆS OGSÅ: En måned efter reality-brud: Jeg er stadig meget bitter

Corona spændte ben

Pop- og filmstjernen Jennifer Lopez, 52, og Alex Rodriguez, 46, var så tæt på at blive gift, at deres brud nærmest er en skilsmisse. Brylluppet skulle stå i 2020, men blev udsat. I foråret gik de så hver til sit, og da skuespilleren Ben Affleck samtidig brød med sin kæreste, blev Ben og Jennifer igen til ”Bennifer”.

LÆS OGSÅ: Kongelig familieforøgelse

Endelig skilt

33-årige Adele er sluppet af med 45 kilo – plus Simon Koneckis vægt. Nok gik popstjernen og Simon fra hinanden to år siden, men først i år fik de underskrevet dokumenterne. De har en søn på tre år, og bruddet præger sangene på Adeles nye album.

De kom ud af takt

I 2019 kom Pernille Vermund, 45, ind i Folketinget. Samme år blev hun gift med den næsten 20 år ældre Lars Tvede. Nu skal parret skilles, og det skyldes ifølge Pernille den alt for store fysiske afstand imellem dem. Mens hun arbejder på Christiansborg, passer han sine virksomheder i Schweiz.

LÆS OGSÅ: Familiens rørende farvel: Sådan døde Lars Høgh

Forholdet punkterede

Efter være gået hver til sit i 2020, gav cykeleksperten Rolf Sørensen, 56, og hans hustru, Susanne, ægteskabet en chance mere. Men kærligheden kørte på flade dæk, og i september bekræftede Susanne i ALT for damerne, at det var slut. Parret har tre børn.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-vinderpar skjulte stor hemmelighed

Bor hver for sig

”Træd væk fra jeres mesterværker,” plejer Timm Vladimir, 53, at sige i 'Den store bagedyst'. I sensommeren trådte han og hustruen, den 46-årige krimiforfatter Katrine Engberg, tilbage fra hinanden for at bo hver for sig. Parret blev gift i 2008 og har en søn sammen.

LÆS OGSÅ: Julehyggen er stukket af hos Lisbeth og Ralf: Brugt mere end 20.000 kroner

Lykkeligt ægteskab

I november skrev komikeren Lars Hjortshøj, 54, og radio- og tv-værten Tina Bilsbo, 49, følgende på de sociale medier: ”Det er så yndigt at følges ad, indtil det ikke er så yndigt længere. Efter et langt og lykkeligt ægteskab har vi besluttet, at vi skal skilles.” Parret giftede sig i 2002 og har sammen to børn i tyverne.

LÆS OGSÅ: ‘Badehotellet’ er tilbage: Her er datoen 

Knap så sødt

Katrine Foged Thomsen, 44, elsker at smage på søde sager i 'Den store bagedyst'. Privatlivet har smagt knap så sødt i 2021. Katrine flyttede fra ægtemanden, Rasmus, og forlod direktionen i konditorkæden Grannys House, som hun har været medejer af sammen med sin mand. Parret har to teenagedøtre.

LÆS OGSÅ: Jaffer giver råd til ny ‘Bachelor’

Farvel til hustru og job

Efter to år som mand og kone meddelte komikeren Lasse Rimmer, 49, i august, at han og den 20 år yngre influencer Line Hoffmeyer skal skilles. Som en følge af bruddet stoppede Lasse Rimmer som radiovært for at prioritere sine to døtre fra et tidligere ægteskab.

LÆS OGSÅ: TV 2-stjerne skal giftes: Det absolut nemmeste ja

Kedeligt nyt

TV2 News-værten Christian Müller Bækgaard, 37, leverede kedeligt nyt fra sit eget liv, da han i september bekræftede, at han og hustruen, Louise, er gået hver til sit. Den tidligere sportsvært var i 2017 deltager i 'Vild med dans'.

LÆS OGSÅ: CHOK! Sisse Fisker på hospitalet

Det gik i kage

I oktober meddelte Mette og Henrik Blomsterberg, at den skal skilles efter 29 års ægteskab. ”Henrik og jeg har valgt at gå hvert til sit efter mange, mange gode år sammen,” skrev den 51-årige tidligere 'bagedyst'-dommer på de sociale medier. Parret har to døtre.

LÆS OGSÅ: Hjemme hos 104-årige Lise Nørgaard: Besøg på plejehjemmet

Tredje skilsmisse

Et af de bryllupper, der blev til noget i det corona-hærgede 2020, var Sean Penns vielse til Leila George. Til gengæld holdt ægteskabet kun et års tid, for 29-årige Leila har anmodet om skilsmisse. 61-årige Sean Penn har tidligere været gift med Madonna og Robin Wright.

De blev også skilt

  • Skuespilleren Blair Underwood, 57, og Desiree DaCosta, 51, efter 27 års ægteskab.
  • Skuespilleren Jim Belushi, 67, og Jennifer Sloan, 63, efter 23 års ægteskab.
  • Sangeren Lindsey Buckingham, 72 og Kristen Messner, 51, efter 21 års ægteskab.
  • Skuespilleren Ioan Gruffudd, 48, og Alice Evans, 50 efter 13 års ægteskab.
  • Skuespilleren Kate Bosworth, 38, og Michael Polish, 51, efter otte års ægteskab.
  • Sangeren Ray J., 40, og Princess Love, 37, efter fem års ægteskab.
  • Skuespilleren Tim Robbins, 63, og Gratiela Brancusi, 31, efter tre års ægteskab.
  • Sangeren Zoë Kravitz, 33, og Karl Glusman, 33, efter to års ægteskab.