Anna og Oliver (Foto: Janus Nielsen).
Anna og Oliver (Foto: Janus Nielsen).

Anna taler ud om utroskab: Det mest ubehagelige jeg har oplevet

Nu forklarer Anna, hvad der sker i det lille hjem og inde i hendes hoved netop

Efter en turbulent tid med utroskab, som kom ud offentligt, tager Anna Seneca nu bladet fra munden og taler ud om sine følelser i det nye afsnit af podcastserien 'Fuld af fordomme', som kan høres på Podimo. Her kan nysgerrige folk stille spørgsmål, og Anna forsøger så at svare - dog uden at gå i dybden med selve utroskaben. Men man kommer alligevel tæt på den proces, der netop nu foregår i Anna og mellem Anna og Oliver.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk indlagt på grund af stoffer

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Amalie giver en noget overraskende status på sit forhold til Mikkel.

- Jeg kan godt forstå, der er mange mennesker, der er nysgerrige. Men det er som om, jeg ikke kan få lov til at tage den tid, jeg har brug for. Folk vil have et svar, og det er bare nu. Det er som om, jeg ikke får lov til at være i situationen og føle, hvad jeg føler. Folk antager noget på mine vegne, de begynder at beskrive det, de tror, jeg føler, det de tror, jeg tænker, det de tror, vi snakker om, uden jeg har sagt noget, fastslår Anna og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Oliver om utroskab: Hård og ubehagelig tid

- Så begynder de at antage noget, uden jeg nogensinde har sagt noget, det er nok det mest ubehagelige, jeg nogensinde har været i. For det gør, at jeg nogle gange ikke føler, jeg har plads til at føle, hvad jeg egentlig føler, fordi der er den ene antagelse efter den anden, og jeg skal læse alt muligt.

'Paradise'-baben fortæller, at det kan godt være, hun ikke har kunnet styre, at deres problemer kom ud i offentligheden, men hun kan have kontrollen over sin egen Isntagram, og hun har valgt, det ikke skal være en platform, hvor folk uden videre kan svine hende til. Derfor blokerer hun gerne folk og luger ud på sin platform.

LÆS OGSÅ: Jackie presset af produktionen: Jeg valgte det ikke selv

Kun én procent er offentliggjort

Anna understreger, at man skal stoppe med at tro, man ved det hele, og at man ikke kan dømme andre ud fra det, man tror man ved.

- Der er så mange nuancer i det, det er én procent af noget kæmpe stort. Det der er blevet offentliggjort er kun en procent af alt, hvad der sker i mit liv og vores liv, af hvad der bliver sagt, hvad der bliver gjort. Det der er offentligt, det er én procent af det. Der er ingen, der kender nogen nuancer overhovedet, forklarer hun og fortsætter:

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-deltager klar som ‘Vild med dans’-vært

- Jeg har følt mig så lille og så magtesløs, for det aller mest private det er kommet ud som om, det er en eller anden serie, folk skal følge med i. Det er ikke mine ord, og det er det, der gør det så ubehageligt. Nu er jeg jo en stor platform, nu er jeg en offentlig person, så jeg har da tænkt tanken om, hvordan skal jeg lukke folk ind, hvad skal jeg dele. Men så er det blevet taget fra mig, for jeg er ikke kommet til det punkt, hvor jeg har noget at dele.

Har ondt af Oliver

Det er ikke kun på egne vegne, Anna slår en streg i sandet overfor sine følgere. Oliver får også rigtig mange hug på sine sociale medier, og det har hun det heller ikke godt med, selvom han har været hende utro.

- Jeg kan få ondt i maven på hans vegne over, at så mange mennesker har så ubehagelige tanker om ham, det kan jeg ikke bære. Uanset hvad der er sket, hvor stort et svigt jeg føler inde i mig selv, så kan jeg ikke bære det, det har han bare ikke fortjent, fastslår hun og prøver at forklare, hvad de netop nu går igennem:

LÆS OGSÅ: Tidligere sportsstjerne afslører graviditet

- Jeg har rigtig svært ved at føle det, jeg oprigtigt føler, og specielt fordi det hele er så kaos. Hvis man kunne kigge ind i mit hoved, ville man ikke kunne finde noget facit overhovedet. Noget af det mig og Oliver har snakket om rigtig meget er, at folk de søger efter et facit, de søger efter, det er det rigtige, og det er det forkerte, men hvad er det rigtige og forkerte, hvad er facit her. Der er vi bare kommet frem til, at der er ikke noget facit her. Det er noget, hver enkelt par finder frem til sammen eller hver for sig.

Anna mener ikke, at Oliver er dum, selvom han har gjort noget dumt, men uanset hvad fremtiden byder på, så beder hun endnu en gang om plads til, at de selv kan finde ud af, hvad der nu skal ske.