Anna afslører nye babyplaner

Der er blevet vendt op og ned på Annas liv, hendes følelser og ikke mindst hendes fremtidsplaner.

Kort før det kom frem, at Oliver Erngart havde været sin kæreste Anna Seneca utro med 'Paradise'-baben Vanessa Johannsen, fortalte Anna i en spørgerunde på Instagram, at hun ønskede børn tæt på hinanden. Faktisk var der kun én ting, der stod i vejen for, at hun blev gravid, afslørede hun på det tidspunkt.

LÆS OGSÅ: Anna taler ud om utroskab: Det mest ubehagelige, jeg har oplevet

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Amalie giver en noget overraskende update på sit forhold til Mikkel.

- Stod det til mig, kunne jeg sagtens blive gravid nu. Det eneste, der holder mig fra det, er, at jeg skal til Justin Bieber koncert i marts 2023, og der skal jeg virkelig ikke være højgravid eller have en nyfødt, som i værste tilfælde ville forårsage, at jeg blev nødt til at aflyse, fortalte Anna i en story og svarede derefter direkte, at hun derfor nok ville prøve at blive gravid i starten af 2023.

LÆS OGSÅ: CHOK: Jasmin stiller Bro vildt ultimatum

Kort efter blev Olivers utroskab afsløret, og nu er det altså ikke babyplaner, der fylder mest hos Anna. I en ny spørgerunde går et af sørgsmålene på, hvorfor hun har ændret mening om barn nummer to, efter hun havde talt om familieforøgelsen allerede kort tid efter, de havde fået Mio.

- Mit liv har ændret sig og taget en drejning - og det medfølger ændringer i dertilsvarende føleleser og holdninger til børn, lyder Annas svar, og herefter er der én, der spørger, om hun gerne vil have flere børn:

LÆS OGSÅ: Geggo om ny bolig: Vil ikke udsætte Alba for det samme

- Det ved jeg faktisk ikke. Måske - og hvis ikke, så er det også ok.

Til gengæld understreger Anna, at hun elsker livet som mor, og hun er også rigtig godt tilfreds med den måde, hun er mor på. Således er hendes mål uanset, hvad der sker i fremtiden mellem hende selv og Oliver, at hun er den bedste mor for Mio.