Anders og Torben fylder rundt: Drømmer om dobbeltbryllup

Siden barnsben har livet formet sig synkront hos de enæggede herrer, der i dag runder to gange 50 år.

Med et par Dannebrogsflag i hænderne tog Anders og Torben Andersen forskud på deres tilsammen 100-års fødselsdag, blæste lys ud og smagte efterfølgende på den store Othellolagkage fra HER&NU.

- Det er jo kun et tal, og man er jo ikke ældre, end man selv gør sig til. Vi føler os unge og kan godt lide lidt skæg og ballade, sagde herrerne hjemme i villaen i Holstebro, mens optagelserne af nye afsnit af 'Anders & Torben' fandt sted.

- Det er gået fint i de første 50 år. Vi har det, vi har brug for. Der har også været nedture. De gange, vi har oplevet brud med kærester, har ikke været så sjove, og så mistede vi vores forældre for 18 og 20 år siden, sagde Anders og Torben om livets skyggesider.

Fødselsdagen skulle have været fejret sammen med 40 inviterede gæster bestående af venner og bekendte i en gildesal i nærheden af deres bopæl, men på grund af de nye coronarestriktioner, der trådte i kraft den 23. oktober, har de måtte udskyde festlighederne.

LÆS OGSÅ: Realitypar er flyttet sammen
Savner kæresterne
Deres thailandske kærester, Don på 41 år, som Anders er forlovet med, og Torbens kæreste, 45-årige Nam. De kan desværre ikke deltage på grund af besværligheder med flytrafikken forårsaget af pandemien.

- Så vi håber, der bliver åbnet lidt op til næste år, så vi kan ses igen, sagde tvillingerne, der længe har gået med hede flytteplaner. Drømmen om dobbeltbryllup med de thailandske kvinder lever stadig i bedste velgående, og de er også klar til at emigrere med henblik på at flytte under samme tag som deres respektive kærester.

 Tvillingerne med deres kærester, Don og Nam, ved Dons 40-års fødselsdag sidste år i Thailand (Foto: Niels Henrik Dam)

- Vi er blevet enige om at bygge to huse – et til hvert par – og så har kvinderne insisteret på fælles have. Det kræver en hulens masse penge, så det må vi prøve at skaffe, afslører Anders og Torben, der sammen med pigerne faktisk har fundet en byggegrund 400 kilometer nord for Bangkok. I så fald bliver det første gang, at tvillingerne kommer til at bo adskilt.

- Og det, tror vi, ikke bliver noget problem, mente fødselarerne.

LÆS OGSÅ: TV 2-deltager føler sig snydt: Jeg meldte mig til et eksperiment ikke et reality-program

LÆS OGSÅ: CHOK! Testet for corona: Karsten Ree ramt af vejrtrækningsbesvær og feber
Med et par Dannebrogsflag i hænderne tog Anders og Torben Andersen forskud på deres tilsammen 100-års fødselsdag, blæste lys ud og smagte efterfølgende på den store Othellolagkage fra HER&NU. - Det er jo kun et tal, og man er jo ikke ældre, end man selv gør sig til. Vi føler os unge og kan godt lide lidt skæg og ballade, sagde herrerne hjemme i villaen i Holstebro, mens optagelserne af nye afsnit af 'Anders & Torben' fandt sted. - Det er gået fint i de første 50 år. Vi har det, vi har brug for. Der har også været nedture. De gange, vi har oplevet brud med kærester, har ikke været så sjove, og så mistede vi vores forældre for 18 og 20 år siden, sagde Anders og Torben om livets skyggesider. Fødselsdagen skulle have været fejret sammen med 40 inviterede gæster bestående af venner og bekendte i en gildesal i nærheden af deres bopæl, men på grund af de nye coronarestriktioner, der trådte i kraft den 23. oktober, har de måtte udskyde festlighederne. LÆS OGSÅ: Realitypar er flyttet sammen Savner kæresterne Deres thailandske kærester, Don på 41 år, som Anders er forlovet med, og Torbens kæreste, 45-årige Nam. De kan desværre ikke deltage på grund af besværligheder med flytrafikken forårsaget af pandemien. - Så vi håber, der bliver åbnet lidt op til næste år, så vi kan ses igen, sagde tvillingerne, der længe har gået med hede flytteplaner. Drømmen om dobbeltbryllup med de thailandske kvinder lever stadig i bedste velgående, og de er også klar til at emigrere med henblik på at flytte under samme tag som deres respektive kærester. Tvillingerne med deres kærester, Don og Nam, ved Dons 40-års fødselsdag sidste år i Thailand (Foto: Niels Henrik Dam) - Vi er blevet enige om at bygge to huse – et til hvert par – og så har kvinderne insisteret på fælles have. Det kræver en hulens masse penge, så det må vi prøve at skaffe, afslører Anders og Torben, der sammen med pigerne faktisk har fundet en byggegrund 400 kilometer nord for Bangkok. I så fald bliver det første gang, at tvillingerne kommer til at bo adskilt. - Og det, tror vi, ikke bliver noget problem, mente fødselarerne. LÆS OGSÅ: TV 2-deltager føler sig snydt: Jeg meldte mig til et eksperiment ikke et reality-program LÆS OGSÅ: CHOK! Testet for corona: Karsten Ree ramt af vejrtrækningsbesvær og feber