Amalie Szigethy (Foto: Janus Nielsen.)
Amalie Szigethy (Foto: Janus Nielsen.)

Amalie Szigethys kusine med i ny DR serie

Det er ikke første gang Amalie Szigethys kusine har underholdt på tv, men i hele december tordner hun frem på DR i en ny julekalender.

I familien Szigethy er det ikke længere kun Amalie, der bliver et velkendt ansigt, for når vi skriver 1. december tordner Amalies kusine Maria Szigethy frem på DR skærmen som balletpigen Frede i DRs nye julekalender 'Julefeber'.

Maria Szigethy (Foto: Bo Nymann)
Maria Szigethy (Foto: Bo Nymann)

LÆS OGSÅ: DR præsenterer ny julekalender

- Hun har altid været en lille entertainer-pige, og vi har altid sagt i familien, at hun bliver et eller andet med det. Hun kan charmere sig ind på hvem som helst, og hun er sjov og har humor, og det havde hun allerede, da hun var helt lille, kan jeg huske. Hun er ekstremt dygtig i den verden, fortæller Amalie om sin kusine Maria til HER&NU og uddyber:

- Jeg har vidst over et år, at hun havde fået rollen, og jeg synes, det er fedt, at hun går den vej så tidligt. Det kunne jeg jo også godt tænke mig, da jeg var lille, men det gik bare en anden vej, så jeg håber for hende, hun bliver en anerkendt skuespiller. Det kunne være fantastisk, siger Amalie, der skal se kalenderen med sin 4-årige datter, Josephine.

- Vi må se, om det fanger hendes interesse, men vi skal helt sikkert se den, nu hvor Maria er med.

LÆS OGSÅ: Blev først snydt: Sådan opdagede Amalie graviditeten

Her har du set Maria før

Det er ikke første gang, 14-årige Maria Szigethy optræder på tv, hun har nemlig også været med i 'Danmark har talent', hvor hun fik guldknap af Peter Frødin og charmede sig helt til finalen.

LÆS OGSÅ: 'Nybyggerne'-par skal cykle for kræftramte børn

Derudover har hun optrådt til 'Zulu Comedy Galla'. Alligevel føler Maria ikke, at hun har oplevet følelsen af at være et kendt ansigt.

- Jeg føler ikke, at jeg mærkede berømmelse i 'Danmark har talent' og 'Zulu Comedy Galla', for jeg var så lille, men jeg har det lidt underligt med, at man kommer til at blive lidt kendt. Jeg tror, at det bliver sjovt, og jeg er bare positiv omkring det, fortæller Maria til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Svend fandt kærligheden i 'Landmand søger kærlighed': Sådan er det gået siden optagelserne

Maria har endnu ikke fået gode råd fra kusine Amalie om at være kendt, men hun overvejer det.

- Amalie har meget travlt, jeg ser hende mest til jul og sådan, men jeg har ikke snakket med hende om at blive kendt, men det kunne da godt være, at jeg skulle gøre det, fortæller Maria, der gerne vil fortsætte med at lave skuespil.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerner afsløret: Tog hjem sammen