Amalie Szigethy jubler: Lillesøster ligner Josephine

Amalie fik i går et kig ind til lillesøster, og hun er meget begejstret for, hvad hun så.

Amalie Szigethy er gravid i uge 29, og selvom der kun er 11 uger til termin, så kan det være svært at vente på det første møde. En følelse som alle forældre formegentlig kan nikke genkendende til. Derfor kan det være rart at besøge jordemoderhuse, som tilbyder et kig ind til baby i 3D og 4D.

Amalie besøgte i går ultralydsklinikken for gravide, hvor hun fik et glædeligt gensyn med den lille pige, der venter hende i starten af december.

- Totalt jordens gladeste kvinde. Jeg fandt nemlig ud af, at lillesøster allerede har hår på hovedet samt lange øjenvipper som sin storesøster (det bliver du glad for, lille bitte sjæl), skrev Amalie i går i en story på Instagram, hvor hun også vister en video af de lange øjenvipper.

LÆS OGSÅ: Amalie er ikke med i optagelser til 'Forsidefruer': Her er forklaringen

- Jeg elsker, at jeg får en datter som ligner min lille “ældste” datter (bevares, det kan nå at ændre sig), men jeg synes alligevel, det er ret vildt, tilføjer Amalie i et opslag på Instagram, hvor hun sammenligner et scanningsbillede af Josephine med lillesøster.

Amalie, der i forvejen har datteren Josephine på fire år, glæder sig til at blive mor for anden gang til endnu en pige.

LÆS OGSÅ: Linse ville vinde Alba: Klar til kamp mod Cengiz’ mor

- Jeg forstår ikke, at hun snart vil være her, min lille baby girl. Vi glæder os SÅ meget til at møde hende og de søvnløse nætter (havde åbenbart glemt, hvordan det var med Josephine), så nu starter vi lige forfra, skriver Amalie på Instagram.

Også mormor Lotte er begejstret for, at der snart kommer endnu en lille prinsesse til familien.

- Og mormor her venter også spændt. Jeg føler mig meget heldig og meget taknemmelig over, at jeg igen bliver bedstemor for tredje gang, tilføjer Lotte Kejser til Amalies opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Se deltagerne i ‘Den store bagedyst’ 2020

LÆS OGSÅ: 'Badehotellet'-stjerner sammen med Umut i 'Fangerne på fortet': Verdens fedeste polterabend