Amalie Szigethy har mistet sin far

Thomas Szigethy levede et liv med kærlighed, fest og farver. Fredag gik han bort alt for tidligt som 58-årig, kort før terminen for hans femte barnebarn, Amalies kommende pige.

Amalie Szigethy har mistet sin far, Thomas Szigethy. Han blev 58 år gammel, og han efterlader sig fire børn og fire børnebørn, blot en uge inden terminen for Amalies lille pige, hans femte barnebarn.

- Min kære dejlige far er gået bort, og det er så unfair. Ganske enkelt uvirkeligt for mig og min familie. Jeg har ikke brug for at blotte mine følelser, men jeg kan ikke gemme mig, skrev Amalie søndag aften i et rørende opslag på sin Instagram, hvor hun også beder om ro og forståelse i den svære tid.

LÆS OGSÅ: Amalies mor udgiver ny bog: Mine børn skal have noget om mig, når jeg ikke er her mere

- Jeg skal igennem en kæmpe sorg midt i det, som er størst for mig i livet, nemlig at føde mit andet barn, samt passe på min lille pige. Jeg ved, at min far sender mig styrke min retning. Jeg kan allerede mærke den nu, fortalte hun om sin far.

- Far, min kære far. Jeg er knust. Jeg har og vil altid elske dig for alt, du er, og acceptere dig for den, du er. Jeg og mine børn bære dig stolt videre i livet, og du aldrig glemt, sluttede hun.

Herunder kan du se et billede af Amalie og hendes far tilbage i 2013

Her ses Amalie med sin far Thomas tilbage i 2013 (Foto: Realityportalen)
Her ses Amalie med sin far Thomas tilbage i 2013 (Foto: Realityportalen)

 

LÆS OGSÅ: Amalies graviditetsvægt: Derfor har jeg kun taget 30 kilo på

Et hårdt liv

Amalies mor, Charlotte Lytton Kejser, ofte blot kaldet Lotte, var den første til at udmelde Thomas' bortgang. Det gjorde hun i et opslag på Instagram, hvor hun kærligt mindedes sin eksmand.

- Du vil altid bo i mit sind og i mit hjerte. Du gik ikke på kompromis med noget som helst. Du levede hårdt, og du gik bort for tidligt. Men du kendte prisen, skrev hun blandt andet.

Herunder kan du se Amalie og hendes mor Charlotte sammen til TV-prisen i år

Amalie Szigethy og hendes mor Charlotte Kejser har et tæt forhold, og de har senest lavet programmet 'Hvad har jeg i munden, mor?' fra 2019 sammen (Foto: Anthon Unger)
Amalie Szigethy og hendes mor Charlotte Kejser har et tæt forhold, og de har senest lavet programmet 'Hvad har jeg i munden, mor?' fra 2019 sammen (Foto: Anthon Unger)

LÆS OGSÅ: Karsten Ree taler ud om Jannis medvirken i 'Forsidefruer'

I Charlottes opslag fremgår det også tydeligt, at det tidligere par havde fortsat som venner efter skilsmissen, og blandt andet skriver 55-årige Charlotte, at den to år ældre Thomas, som hun blev skilt fra, da Amalie var lille, stadig ringede hvert år på deres bryllupsdag.

Thomas Szigethy stiftede som ganske ung det gratis ungdomsmagasin Chili i forlængelse af sit arbejde som fest- og koncertarrangør. Magasinet Chili udkom første gang i april 1986, og i 2012 lukkede det landsdækkende gymnasie-magasin. hvor også Charlotte var beskæftiget i sin tid. Efterfølgende stiftende Thomas virksomheden ROCKSHOW, hvor han arrangerede koncerter.

Herunder kan du se et ungdomsbillede af Thomas

Amalies far som ung (Foto: Privat)
Amalies far som ung (Foto: Privat)

LÆS OGSÅ: Gunnvør efter Amalies kritik: Sådan er det bare!

Herunder kan du se Amalies opslag til sin far

LÆS OGSÅ: Amalie i ny strid: Jeg er rigtig ked af de nye sæsoner 'Forsidefruer'