Amalie Szigethy afslører hemmeligheden bag kæmpe vægttab

Amalie Szigethy har igen smidt over 25 kilo.

Amalie Szigethy har ved begge sine graviditeter taget en del kilo på og tabt dem igen. Da hun var gravid med Josephine, nåede hun at tage 41 kilo på og nå op på 103 kilo i alt. Senest er hun blevet mor til Hannah, der kom til verden i november 2020, og her var det med 30 kilo heller ikke en lille vægtøgning.

LÆS OGSÅ: ‘Bagedyst’-stjerne viser kæresten frem: Smaskforelsket

Men begge gange har stjernen fra 'Forsidefruer' altså formået at tabe det hele igen. Det har hun gjort ved at få hjælp af en kostvejleder.

- Jeg var så tilfreds med mit første forløb, da jeg fik Josephine, at det var en selvfølge at bruge Helle igen nu her med Hannah. Som I kan se på billederne, er der forskel for hvert billede i forhold til min vægt, men lille Hannah bliver større, og det betyder, at der bliver gjort et eller andet rigtig, og det er Helles hjælpemidler. Det hele handler om kost og balance, fortæller Amalie i et opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: Prins Christian hængt ud: Drama på skiferie

Her afslutter hun sit opslag med at fortælle, at hun på nuværende tidspunkt nærmest er i mål med sit vægttab.

- Helle har hjulpet mig med over 25 kilo, og det har været det hele værd. Jeg fortæller stolt om mit forløb, når kvinder spørger mig, og jeg vil gøre mit bedste for at besvare spørgsmål så godt som muligt. Alle fortjener at få deres krop igen efter en sej eller seje graviditeter.

Amalie har tidligere fortalt, at grunden til, at hun tog mindre på ved sin anden graviditet, er, at hun havde Josephine at se til og derfor var meget mere i bevægelse. Desuden brugte hun også under graviditeten en del kræfter på at flytte ind i sit hus i Hørsholm.

LÆS OGSÅ: Forelsket Hjalmer: Flytter snart sammen med kæresten