Amalie og Mikkel klar: Vil have hjælp til at få en dreng

For Amalie er det helt sikkert, at Hannah ikke er det sidste barn i rækken.

Det er ikke nogen hemmelighed, at Amalie Szigethy og Mikkel Skelskovs historie sammen er lang, og det er aldrig til at vide, hvad status på dem som par er. Derfor spørger 'Forsidefruer'-veninden Janni Ree med jævne mellemrum ind til forholdet, og det gør hun igen, da veninderne ligger og får en ansigtsbehandling.

LÆS OGSÅ: Endte i parterapi: Vi gør det for børnene

Det kan man se i det nye afsnit 'Forsidefruer'.

- Jeg kan godt forstå, at det er rigtig svært at følge med i mig og Mikkels kærlighedsliv, men det, man skal vide, er, at ligegyldigt hvad, så er vi et team for børnene, og vi samarbejder rigtig godt med pigerne, siger 30-årige Amalie.

Janni spørger i den forbindelse også ind til, om Amalie mon gerne vil have barn nummer tre.

LÆS OGSÅ: Dansk skuespiller afslører graviditet

- Ja, det tror jeg gerne, jeg vil. Men ikke nu, jeg skal lige ud og mærke mig selv, lyder det uden tøven fra Amalie, der uddyber:

- Hannah er bestemt ikke det sidste barn. Jeg kunne rigtig godt tænke mig, inden jeg bliver gammel, at få en dreng. Men så skulle det måske gøres på en klinik, hvor man specifikt udvælger en sædcelle, fortæller Amalie, der gerne vil betale for at få hjælp til graviditeten, så hun kan være sikker på at få en dreng.

Planen er at få en dreng med Mikkel, da det jo også er ham, der er far til pigerne, og for Amalie betyder det noget, at hendes børn har den samme far.

LÆS OGSÅ: WHAT! Oliver og Oscar har knaldet den samme kvinde

Se klippet herunder. Se hele afsnittet på Viaplay og i aften klokken 20.00 på TV3.