Amalie Szigethy. (Foto: Janus Nielsen.)
Amalie Szigethy. (Foto: Janus Nielsen.)

Amalie i kæmpe krise: Jeg er pisse bange

Bekymringerne hober sig op hos baben fra 'Forsidefruer', og derfor er hun både bange og dybt frustreret.

Tilbage i foråret sætter Danmarks lockdown hurtigt sit præg på Amalies hverdag, da hendes mor blandt andet må gå i 14 dages karantæne og ikke kan besøge Amalie og Josephine.

På det tidspunkt er corona stadig noget forholdsvist nyt, og stjernen fra 'Forsidefruer' er derfor dybt bekymret og ved ikke, hvordan hun skal agere.

- Jeg går faktisk lidt rundt om mig selv og er pisse bange og forvirret, siger hun i aftenens afsnit af reality-programmet, hvor man kan følge hende i den tid, hvor Danmark lukker ned.

LÆS OGSÅ: Tina Lund melder ud om at flytte hjem til Danmark

Ubehageligt problem 

Men corona og livet i karantæne er ikke den eneste bekymring hos hende, for de mange dage hjemme viser sig også på vægten, der stiger en lille smule, og det går 'Forsidefruer'-baben på.

- Jeg kan ikke komme ned og træne, jeg tror, jeg har taget fire kilo på, jeg kan ikke passe nogle af mine cowboybukser. Jeg kan seriøst ikke passe nogle af mine cowboybukser!, siger hun til sin mor, Lotte Kejser, da de facetimer.

LÆS OGSÅ: Kendt skuespiller: Jeg har haft bulimi i 10 år

Amalie ved dog godt, at det er et problem, som alle kvinder og mænd kender til, og at det generelt bare ikke er sjovt, når man pludselig kan mærke tøjet stramme. Heldigvis hjælper det, at komme ud med tankerne overfor mor Lotte.

Det ender da også med, at de to faktisk kan grine af problemet med et par ekstra kilo på sidebenene, da der jo virkelig i en tid med en alvorlig coronapandemi er større ting at bekymre sig om.

Ved Amalie var der desuden ikke tale om "coronakilo", men derimod graviditetskilo.

LÆS OGSÅ: Gravide Nadia Shila: Frygter downs

Se i klippet, hvad Amalies mor mener om vægtstigningen. Se hele afsnittet på Viaplay og på TV3 i aften klokken 20.00.