Amalie i chok: Han har taget mine børn

Amalie efterlyser sine to børn, som angiveligt er blevet taget af deres far.

Netop nu gennemgår Amalie Szigethy enhver mors værste mareridt. Det fortæller hun på sin instastory, hvor hun efterlyser sine børn.

LÆS OGSÅ: Tobias Rahim banket af 18-årig

- Det her er en meget alvorlig story, som jeg gerne vil dele. Jeg har været sammen med mine børns far on and off i et par måneder, og jeg har fået en besked for kort tid siden om, at han har taget pigerne og hentet dem uden min tilladelse og er kørt afsted på en lille før juleferie og er væk hele ferien. Og han har skrevet, at jeg ikke kan få fat på ham og ikke vil kunne få fat på dem fremadrettet, og der er låst i det hus, vi har opholdt os, fortæller Amalie grådkvalt og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Amalie om Mikkels dom: Det er ubehageligt

- Så derfor beder jeg alle jer, der ser det her om, at I måske kigger efter Mikkel og mine to børn Hannah og Josephine. Fordi jeg vil rigtig gerne have dem hjem, så I må meget gerne sprede det her. Jeg er så bange, for jeg ved ikke, hvad han kan finde på, og Hannah er kun to år, og Josephine skulle have en legeaftale i dag og troede, jeg kom og hentede hende.

LÆS OGSÅ: Amalie og Mikkel klar: Vil have hjælp til at få en dreng

Hun beder alle sine følgere om hjælp til at finde sine børn, som angiveligt er blevet hentet af Mikkel Skelskov allerede klokken 10 i dag. Amalie siger i sin story, at hun først og fremmest bare gerne vil vide, at de er okay.

Amalie og og Mikkel har døtrene Josephine på 6 og Hannah, som netop er fyldt 2. De sprang senest ud som kærester i september måned på den røde løber til premieren på det populære show ‘VIVA’ i Wallmans i København.

Dramatisk fortid

Det er dog langt fra første gang, at forholdet tager en dramatisk drejning, tidligere har man kunnet følge op- og nedturene i tv-programmet 'Amalies Baby'. Mikkel har flere gange været dømt helt ude af Amalie og pigernes liv, men hver gang er han kommet tilbage igen.

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz laver egen julehjælp

Amalie har tidligere blandt andet via sin blog fortalt historien om Mikkel som en fraværende far, der ikke var interesseret i sit barn. Til gengæld har Mikkel truet med at politianmelde Amalie, og deres forhold har været mildest talt anstrengt.

For knap tre år siden stod de alligevel atter frem som kærester og fik endnu et barn.

Dømt i retten

Mikkel Skelskov er for nylig blevet dømt i en af danmarkshistoriens største svindelsager ‘Operation Greed’, der er en historisk sag om skattesvindel.

LÆS OGSÅ: Krænkede han Helmig?

I sagen, der omhandler 17 mænd, blev Mikkel Ifølge kendelsen dømt for at have hvidvasket 9.423.041 kroner via selskabet Cash Me Aps, og straffen for det lyder på 2,5 års ubetinget fængsel. Derudover mister Mikkel Skelskov retten til at drive valutavirksomhed. Han skal desuden betale sagsomkostningerne.

Mikkel Skelskov ankede dommen på stedet.