Amalie afslører: Jeg er stadig bange

Amalie har endnu ikke set eller snakket med sine børn.

Sent i aftes kom det frem, at Amalie efter et halvt døgn i uvished om, hvor hendes børn befandt sig, kunne ånde lettet op.

LÆS OGSÅ: Amalies eks i retten: Tiltalt i gigantisk svindelsag

Hendes on and off kæreste Mikkel Skelskov var blevet fundet, efter han tidligere på dagen havde hentet deres fælles børn fra skole og dagpleje med beskeden om, at de var taget på juleferie, så Amalie havde fred og ro til at pakke sine ting. Få dage forinden havde hun meddelt ham, at forholdet var slut.

LÆS OGSÅ: Tobias Rahim banket af 18-årig

Mikkel afviste overfor Realityportalen, at der var tale om en kidnapning. Men Amalie understregede flere gange på Instagram, at hun ikke vidste, hvor de var, eller hvornår de kom tilbage. Ifølge Amalie havde Mikkel aldrig været alene med sine børn, og hun vidste ikke, hvad han kunne finde på.

Nu skriver Amalie i en story på Instagram, at Mikkel selv har valgt at melde sig. Men dramaet er ikke slut endnu.

LÆS OGSÅ: Mikkel Skelskov afviser kidnapning: De bor hos mig

- Mikkel blev fundet i Tyskland i går med begge børn i bilen og har fået besked på, at han skal komme til Danmark med mine piger. Jeg har altid haft delt forældremyndighed, men den er opsagt nu, og jeg har søgt fuld forældremyndighed og skal igennem en lang kamp. Jeg er bange, skriver Amalie og fortsætter:

- Jeg har ikke snakket med mine små piger endnu, siden jeg vinkede farvel til dem i går og sagde "Mor kommer senere og henter dig, jeg lover det". De sad i en bil i går klokken 00.00, da han vælger at kontakte familieretten og underrette dem om, hvor han befinder sig med begge mine børn. Jeg græder og har ikke sovet. Vil bare gerne vide, at de er ok, og at de kommer hjem.

LÆS OGSÅ: TV 2-par i mareridt under graviditet: 15 ulidelige dage

Børnene stadig efterlyst

Ifølge Amalie er begge pigernes pas lukket, og hun beder folk i Tyskland eller i nærheden af grænsen om at sende hende informationer, hvis de ved noget eller ser Mikkels bil. Hun understreger, at hun er pigernes primære omsorgsperson, selvom de ganske rigtigt også har boet sammen med deres far på det seneste.

- Vi har opholdt os på Mikkels adresse siden slut august, fordi han kom med gode grunde til, at vi ikke skulle bo i Hørsholm. Jeg hoppede på den igen. Nu har han narret mig og min familie og prøver at fjerne mine elskede små piger fra mig. Jeg græder og føler mig lammet i hele min krop, skriver Amalie i en story på Instagram.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 20’-stjerne afslører stor nyhed

Ifølge Amalie så hentede Mikkel begge pigerne i går en halv time efter, de var blevet afleveret af hende, og hun mener, det hele var nøje planlagt.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Mikkel, som ikke er vendt tilbage på vores henvendelser siden i går aftes.