AFSLØRING: 'Landmand'-Leif fandt kærligheden

'Landmand søger kærlighed' er slut, men for nogen er det hele kun lige begyndt.

Speeddates, gruppedates, en indflytning, alenedates og til sidst en romantisk weekendtur; det er, hvad landmændene skal igennem i TV 2's datingprogram 'Landmand søger kærlighed' i forsøget på at finde kærligheden.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Tina og Leif kommer med gode råd til kommende 'Landmand søger kærlighed'-deltagere.

LÆS OGSÅ: Nu sker det: Bolette og Jaffer tager næste skridt i forholdet 

Det sidste afsnit er netop rullet over skærmen på TV 2, og én, det er lykkedes for at finde kærligheden, er fritidslandmand Leif Olsen, 58, fra Nordfyn.

- Vi er jo sammen hele tiden, og vi bor jo sammen. Tina har lige skiftet sin adresse til gården, lyder det fra en glad og tilfreds landmand.

Og ja, du læste rigtigt. Leif er kærester med Tina i dag. Og ikke nok med det, er hun også flyttet fra sit hjem i Ryslinge på Midtfyn hjem til Leif, hans køer og hund på gården.

- Det lyder åndssvagt, men til min datter havde jeg sagt fra start, at jeg ville gå hele vejen med Leif, fortæller 53-årige Tina, som alligevel blev lidt i tvivl, hvorvidt hun gik hele vejen, da Leif skulle vælge mellem hende og Anne til at tage med på romantisk weekendtur.

LÆS OGSÅ: 'Landmand'-Jonas taler ud: Jeg var skeptisk fra starten

Det perfekte tempo

Ifølge Leif og Tina kan det i nogens øre lyde forhastet at flytte sammen efter bare at have kendt hinanden i fem måneder.

Men ifølge parret er overvejelserne bag fornuftige.

- Putin han koster, det er dyrt at fyre med gas, lyder der fra Leif, og Tina griner. For selvom det er sandt, at det i disse tider er blevet dyrere for mange mennesker at være til, så er der ingen tvivl om, at parret nyder hinandens selskab.

- Vi kører bare derud af. Det var også det, jeg efterlyste fra starten af på speeddaten. Skal vi lære hinanden at kende, så skal vi bo ét sted, afslutter Leif.

LÆS OGSÅ: Landmand Emil afslører: Jeg ser en

Plejebørn og nye kulturer

Fremtiden ser lys ud for parret, som deler en fælles drøm.

- Vi er to mennesker, som har meget at give af, så vi har snakket om plejebørn. Landets frie rammer er ideelt til det. Enten kan det være nogen, som bor her fast, ellers kan det være nogen, som kommer på weekend, lyder det fra parret, som dog lige skal falde på plads i en fælles hverdag først.

LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’-par i chok: Største misligholdt gæld i programmets historie

- Planen er at få det sidste flyttet på plads inkl. Tinas to heste. Og så håber jeg på, at Tina vil med ud og se lidt kultur i et andet land, hvis jeg kan lokke hende med, og hun kan undvære sine dyr, fortæller Leif, og den er Tina uden tvivl med på, selvom hun føler, Leif har fået et andet indtryk:

- Det eneste jeg siger er bare, at jeg skal være sikker på, at der er nogen, der holder øje med mine dyr! Der er vi nok lidt forskellige, fordi jeg har et andet syn på en hest end Leif. Det er et familiemedlem lige såvel som min hund er, fortæller Tina.

LÆS OGSÅ: 'Årgang 0'-stjerne åbner op: Min krop siger fra