AFSLØRING: 'Forsidefruer' boede sammen som unge

Helt tilfældigt krydsede de to fruers veje hinanden, da de var yngre.

De fleste ved, at Janni Ree og Jackie Navarro ikke bare kender hinanden gennem 'Forsidefruer', men at de faktisk har et venskab og en fælles historie, der går meget længere tilbage.

Det åbner de to stjerner fra 'Forsidefruer' op om i det nyeste afsnit af realityprogrammet, hvor snakken mellem dem pludselig bliver meget dyb, da de taler om, hvordan de er vokset op, og hvilken ungdom og barndom, de havde.

LÆS OGSÅ: Teitur tiltalt for voldtægt

Fælles for dem er, at de begge to meget tidligt har været nødt til at klare sig selv.

- Jeg flyttede til Aalborg, da jeg var 15-16 år, tror jeg. I hvert fald ikke gammel nok til at gå i byen, siger Jackie og fortsætter:

- Jeg er opvokset hos min mor og far, til jeg var otte måneder. Der gik min mor fra min far. Og så efterfulgt af det, så var min far jo så ung, så flyttede jeg hjem til mine bedsteforældre.

LÆS OGSÅ: Lasse og Line flytter sammen: Her er Lines krav

Jackie kærester med Jackie

Herefter havde Jackie ikke lyst til at flytte hjem til sin far igen, og det førte til, at hun kom til at bo i samme hus som Janni. For Janni levede et liv, hvor hun boede halvt i USA og halvt i Danmark hos sin storesøster. Og hos Jannis storesøster boede Jackie også, da hun var 14 år.

LÆS OGSÅ: Bendtner er stadig i Philines liv

- Tilfældigvis blev jeg kærester med én, der hed Jackie, og Jackie var rigtig gode venner med Jannis søsters barn, forklarer Jackie Navarro.

Janni Ree kan tydeligt huske, at Jackie var i hjemmet, når hun var på besøg og boede hos sin søster. Det er omkring 20 år siden nu.

- Fordi der var så mange problemer i Jackies hjem, så rykkede hun ind hos min søster og boede på min nevøs værelse, siger hun.

Se klippet herunder. Se hele afsnittet på TV3 i aften klokken 20.00 og på Viaplay.