Afsløring: Derfor er Gunnvørs børn med i 'Forsidefruer' igen

Gunnvør Virgarsdóttir har ændret holdning i forhold til sine tre børns medvirken i 'Forsidefruer'.

I den nye sæson 'Forsidefruer', som havde premiere den 27. januar, har Gunnvør Virgarsdóttir valgt, at hendes tre børn, Sigga, Hanna og Hugo, som hun har sammen med modellen Oliver Bjerrehuus, igen skal medvirke.

Det er en beslutning, hun har overvejet nøje, og i de tidligere sæsoner var hun helt afklaret med, at børnene ikke skulle være en del af realityprogrammet. Men det har hun altså ændret sin holdning til de senere år.

LÆS OGSÅ: Gunnvør afslører ny fyr

- Vi kan sagtens stå inde for det, der sker nu, men der var bare en periode, hvor der var for mange konflikter i programmet, hvor der synes jeg ikke, de skulle være med, siger 39-årige Gunnvør, da HER&NU møder hende under pressedagen for 'Forsidefruer' sæson 11.

Efter en snak med produktionen føler Gunnvør, at hun nu kan have sine børn med i nogle rammer, som føles trygge og mindre dramatiske, og derfor føler hun ikke længere nogle bekymringer i forhold til at have børnene med.

LÆS OGSÅ: Tv-kendis har født og afslører navnet

At Sigga, Hanna og Hugo medvirker, skyldes også, at 'Forsidefruer'-stjernen gerne vil vise sit liv, som det er - og det handler rigtig meget om at være mor.

- Det er på en mere kontrolleret måde, end det var i starten. Jeg har sagt ja til, at de godt kan medvirke i scener, hvor det er noget, der skal portrætterer vores liv. Så det er hjemme hos os eller ude på skaterbanen sammen med mine piger. Så det er ikke noget meget opstillet, som jeg ikke kan genkende dem i, forklarer hun og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Casper Berthelsen er tilbage på tv som ‘Bachelor’

- Hvis man kun ser os stå på den røde løber med drinks og være ude og rejse, så føler jeg, at det er for langt fra den virkelighed, jeg rent faktisk lever i.

Gunnvør fortæller desuden, at det er meget vigtigt for hende, at børnene selv synes, det er sjovt, men at det selvfølgelig er hende, der som den voksne skal tage ansvaret for dem.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: Kylie viser nyfødt baby frem