Afslører VILD historie: Sådan startede venskabet

Der gemmer sig en uhyggelig historie bag, hvordan Didde og Linse blev venner, og den starter med, at Didde bragte Linse i livsfare.

Didde og Linse har kendt hinanden, siden de begge som små voksede op på Islands Brygge, fordi deres forældre kendte hinanden. De begyndte dog først på det venskab, der i dag gør dem uadskillelige, for 26 år siden.

Men faktisk gemmer der sig en ganske uhyggelig historie bag, hvordan Didde og Linse blev venner i sin tid. Venskabet blomstrede nemlig efter, Didde ville rode bod på, at hun havde bragt Linses liv i fare.

LÆS OGSÅ: Amalies datter bidt i ansigtet af hund: Det vil kunne ske igen

Den historie fortæller Didde og Linse til forfatteren Michael Holbek, da de i premiereafsnittet af 'Familien fra Bryggen' tager en såkaldt trip down memory lane i forbindelse med deres kommende bog.

- I starten af vores forhold, der er der jo nogle ting, der er rigtigt, rigtigt svære, starter Didde ud og lader Linse forklare:

- Dengang, der fortalte Didde en meget hård fyr, jeg var sammen med på det tidspunkt, at jeg havde været ham utro - og ja, det havde jeg, det har jeg altid - så det var bare ikke helt meningen, han skulle have haft det at vide, men ham her, han blev ekstra sur, og det var ikke en særlig fed situation, jeg var faktisk i livsfare på det tidspunkt her, forklarer Linse ærligt.

Det er hårdt for Didde at mindes hendes kæmpe brøler, der heldigvis endte lykkeligt

Didde kan ikke holde tårerne tilbage, når snakken falder på deres voldsomme forhistorie (Foto: TV3)
Didde kan ikke holde tårerne tilbage, når snakken falder på deres voldsomme forhistorie (Foto: TV3)

LÆS OGSÅ: YES! Tinka vender tilbage

Didde frygtede, Linse ville stikke hende ned

Didde blev dengang straks fyldt med dårlig samvittighed over at have stillet Linse i den penible situation, så hun foreslog - trods hun var skræmt fra vid og sans af Linse, som hun frygtede ville stikke hende ned - at de to kunne mødes, så de kunne forsøge at hitte rede i, hvad de skulle gøre.

- Og så sagde Didde: "Prøv at hør her, jeg ved godt, jeg har jokket i spinaten" - du var meget enkel - "og jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre, du må gerne slå mig nu! Men jeg vil gøre alt for at gøre det godt igen, hvad kan jeg hjælpe dig med?". Og det var jo fair, det var det smarteste, du overhovedet kunne gøre, genfortæller Linse om mødet, der blev holdt ved en offentlig bænk i Islands Brygge.

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz uenige om barn nummer tre 

Didde og Linse blev enige om, at de måtte slå sig sammen, og heldigvis slap Linse uskadt fra den ubehagelige kæreste, hun havde været utro.

- Her der blev vi nødt til at tænke fornuftigt begge to - hvad laver vi af plan? Så det vi gjorde, det var, vi slog os sammen og blev rigtigt, rigtigt stærke, fortæller Linse, der i dag ikke bærer nogen nag til Didde.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Så længe har Oliver Bjerrehuus kendt 20-årig kæreste

Alligevel er det svært for Didde at mindes den svære tid, som siden skulle udvikle sig til et livslangt venskab, og det får Didde til at bryde ud i tårer.

- Jeg blev rigtigt følelsesladet, når jeg tænker tilbage til dengang, hvor vi startede med at være venner, fordi jeg var pisse bange for dig, siger Didde ærligt til veninden Linse.

- Men vi lavede en plan, og den lykkedes, slår Linse fast, og venskabet har bestået siden.

Herunder kan du se Didde og Linse fortælle den alvorlige historie om venskabets begyndelse