Ærlige Helena fra 'Bachelor': Bange for at blive såret

Helena og Kasper kommer hinanden ved i aftenens afsnit af 'Bachelor'. Nu fortæller Helena om deres ærlige snak.

Stemningen i 'Bachelor'-huset begynder for alvor at spidse til. Vi er trådt ind i femte uge. Følelserne begynder at vokse, og kampen om fyrenes opmærksomhed bliver sværere.

Heldigvis var Kasper opmærksom på mange af kvinderne og valgte derfor at hive Helena til side, som han længe har haft et godt øje til.

Øverst i artiklen kan du se klippet, hvor Kasper og Helena får sig en ærlig snak.

LÆS OGSÅ: Ups! ‘Bachelor’-Victoria i kæmpe brøler

- Når jeg spejdede rundt, så kunne jeg mærke, hvis nogle af kvinderne var lidt fraværende. Det var ikke de samme blikke, jeg fik. Så jeg var god til at tjekke ind og spørge, hvad der lige skete, fortæller Kasper til Realityportalen og fortsætter:

- Jeg behøvede ikke at sige noget til Helena, men det var vigtigt, vi var ærlige overfor hinanden. Det er bare noget, jeg generelt vægter rigtig højt. Og jeg kunne jo godt se på Helena, at hun var lidt presset over hele situationen.

LÆS OGSÅ: Damien afslører sandheden bag kysseri med Zilas

Og meget tyder på, at Helena var glad for, at Kasper tog en snak med hende. For der var mange tanker, som florerede i hovedet. Hun var nemlig ved at blive lidt glad for Kasper. Det afslører hun til Realityportalen.

- Jeg var virkelig bange for at blive såret. Det kom også bag på mig, at jeg var kommet så langt rent følelsesmæssigt. Måske skulle jeg lige træde et skridt tilbage, for jeg kunne faktisk blive ked af det. Man blev hurtigt revet med af stemningen. Men man skulle også nogle gange stoppe op og sige "hey, der kan også være bagsider ved det her.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-par deler trist nyhed

Helena fortæller til Realityportalen, at hun på det tidspunkt ikke var stormende forelsket i Kasper,men at hun havde en god mavefornemmelse omkring deres forhold.

Men måske var der ingen grund til, at Helena frygtede for et knust hjerte. For Kasper fik i afsnittet lovet Helena, at han fortsat holder øje med hende, og hun derfor ikke skal holde sig tilbage.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: 'Nybyggerne'-vindere er blevet forældre

Dermed er flirten er fortsat intakt mellem de to.

Du kan se 'Bachelor' på TV 2 Play eller TV 2 Zulu tirsdag til onsdag.

LÆS OGSÅ: Caroline fra Bachelor': Efterladt med en øv-følelse