Ærlige Dennis Knudsen: Sønner koster millioner

Forældreskabet til snart to børn skabt ved kunstig befrugtning i USA er en bekostelig affære for Dennis Knudsen.

- Hvert barn beløber sig til en udgift på mellem 1 og 1,3 millioner kroner, afslører den 57-årige frisør og stylist overfor HER&NU.

Sønnen Lucas på to år er født af en amerikansk rugemor i Arkansas, og den samme kvinde skal i slutningen af maj føde hans lillebror, Noah Gabriel. Hun og den amerikanske ægdonor er på lønningslisten, mens Dennis selv er sæddonor.

Hele den juridiske proces varetages af et amerikansk firma, som Dennis har hyret, fordi lovgivningen i Danmark ikke tillader løsninger med benyttelse af en rugemor i den form, han har valgt.

LÆS OGSÅ: Kort efter tv-deltagelse: Reality-par er gået fra hinanden

- Jeg er heldig at have en økonomi, der kan bære udgifterne, så jeg er bare lykkelig over, at det kan lade sig gøre, fortsætter han.

I den første uges tid efter fødslen vil Dennis dog flytte sammen med den bærende mor og hendes to børn.

- Så er der også lidt familiekomsammen med Lucas’ søskende og hans mor. Heldigvis ville den bærende mor gerne have kontakt til os. Det er ikke altid rugemødre vil det, påpeger han.

LÆS OGSÅ: Pitzner knust af kærligheden: Jeg troede, vi skulle det hele sammen

Dennis Knudsen var en lykkelig mand, da han i september 2019 kunne døbe sin biologiske søn, Lucas, og snart kan han holde endnu en dåbsfest (Foto: Henrik R. Petersen)
Dennis Knudsen var en lykkelig mand, da han i september 2019 kunne døbe sin biologiske søn, Lucas, og snart kan han holde endnu en dåbsfest (Foto: Henrik R. Petersen)

Dennis Knudsen er i gang med at indrette børneværelse til Noah Gabriel i sin nye lejlighed, han netop er flyttet til, på 1. sal. Han har dermed vinket farvel til både mere plads og udsigt på 5. sal i Københavns havneområde.

- Jeg frygtede for sikkerheden på udendørsarealerne, men på førstesalen er der to sikre altaner, hvor han børnene kan boltre sig, forklarer han.

LÆS OGSÅ: CHOK! Ny sæson 'Paradise Hotel' droppes: Vinderne afsløres snart

I befrugtningsprocessen har han i øvrigt selv valgt kønnet på barnet.

- Det praktiske ved at få en søn igen er, at han kan genbruge alt Lucas' tøj og sager. Så jeg har det hele på nær nogle små sutter, siger han.

LÆS OGSÅ: WOW: Se Sofie Lindes nye hus

LÆS OGSÅ: Bubbers eks raser mod elskerinden: Hun ville have mit liv.