FOTO: SBS TV
FOTO: SBS TV

Zentropa Film har spottet Joy

Mange piger og drenge drømmer om at blive skuespillere - og for Joy blev det en realitet i en meget ung alder.

At stå foran et kamera er grænseoverskridende for mange - og at lukke fremmede ind i ens liv er endnu sværere. Men ikke for den smukke Joy. For hende virker det derimod helt naturligt at lukke 'Familien Danmark' ind i sit liv - men talentet for at tone frem på det store lærred er absolut ikke noget, der er kommet med hverken 'Singleliv' eller 'Mig og min mor'

- Det hele startede dengang, jeg gik i 10 klasse. Vi skulle til foredrag med Anette K. Olesen (red. filminstruktør), og imens vi sidder og lytter til hende, så sidder jeg på et bord, som braser sammen. Alle griner - og selv fik jeg det største grineflip. Foredraget forsætter, og da det er slut, kommer Anette ned og spørger efter mit nummer. To måneder efter ringer hun og vil have mig til casting, fortæller Joy til Realityportalen.dk

LÆS OGSÅ: Joy og Mia modtager klager 

Skuespil er en drøm

Joy og mor Mia blev dengang, i 10. klasse, sendt direkte i en taxa til Zentropa Film, og folkene var vilde med hende. Selv var Joy skeptisk før castingen, men efter den faldt hun pladask for skuespillerfaget.

- Min drøm er jo skuespil - og jeg har flair for det. Jeg kan endda græde på kommando, siger hun og fortsætter.

- Jeg kan huske, at de professionelle skuespillere dengang spurgte ind til, hvordan jeg bar mig ad med det. De var helt forbløffede over, at jeg kunne få så stærke følelser frem.

LÆS OGSÅ: Joy og Mia modtager klager

Kunne ikke acceptere TV3's ultimatum

Joys første 'rigtige' optræden på det store lærred blev filmen '1:1', og derefter blev hun tilbudt flere roller - blandt andet i serien '2900 Happiness'.

- Jeg fik derefter tilbud om deltagelse i '2900 Happiness' og var med til at optage det første, men da TV3 valgte at købe serien, fik jeg et ultimatum. Enten skulle jeg droppe gymnasiet eller forsætte skuespillerkarrieren. Men jeg valgte gymnasiet, siger hun.

Det er en beslutning som den talentfulde pige er glad for, men hun lægger ikke skjul på, at hun savner skuespillet. Faktisk så meget, at hun overvejer at genoptage karrieren.

-  Jeg vil rigtig gerne arbejde som skuespiller igen. Men jeg har bare været doven i forhold til at komme til castings. Så jeg har altid været heldig med, at det var dem, som kom til mig.

LÆS OGSÅ: Malou Stella fortryder sin medvirken i 'De unge mødre'

Traileren til filmen kan ses 1:1 her

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.