YES! Tinka vender tilbage

Den populære TV2-julekalender er klar til sin tredje udgave i julen 2022.

Til julen 2022 vender den populære Tinka-julekalender tilbage for tredje gang. Optagelserne er netop startet, og TV2-julekalenderen får denne gang titlen 'Tinka og sjælens spejl'.

LÆS OGSÅ: TV-nisser fra julekalenderen Tinka har fundet sammen

Den kommende julekalender byder på et glædeligt gensyn med alle de velkendte karakterer fra 2017s 'Tinkas juleeventyr' og 2019s 'Tinka og Kongespillet' - ikke mindst prisbelønnede Josephine Chavarria Højbjerg i hovedrollen som Tinka og dansedarlingen Albert Rosin Harson som menneskedrengen Lasse.

- Den nye Tinka-julekalender rummer alt det, vi har brug for: Fællesskab, håb og kærlighed. Familiejulekalenderen er et af TV 2s allerfineste bidrag til public service i en tid, hvor tv- og streamingmarkedet er fyldt med udenlandske formater, for den kan samle danskerne og give dem et frikvarter i den travle juletid. Oveni er det helt fantastisk, at hele holdet bag Tinka igen er klar til at tage os med på en spændende rejse ind i Tinka-universet, siger TV 2s fiktionschef, Katrine Vogelsang i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Det vidste du ikke om Tinka

Næste års kommende julekalender starter, hvor sidste års slap: Tinka fik indført Samlingen, hvor repræsentanter for hver region i fællesskab skulle styre Nissernes Rige. Men desværre går den nye styreform ikke helt, som Tinka havde forestillet sig, og hun begynder at tvivle på sine egne evner som nissernes leder. Samtidig sætter Ingi - spillet som altid af Ellen Hillingsø - den gode Tinka på sporet af en familiehemmelighed, der vender op og ned på Tinkas liv og sætter hele Nissernes Riges eksistens på spil.