YES! 'Sommerdahl' vender tilbage

Den populære TV2 Charlie-serie vender tilbage med sin tredje sæson, som optagelserne begynder til allerede i midten af maj.

I søndags sluttede anden sæson af TV2 Charlie-serien 'Sommerdahl'. Men det markerer heldigvis ikke enden for den populære krimiserie med Peter Mygind i spids som efterforskeren Dan Sommerdahl.

LÆS OGSÅ: Besvimede i 'Hjem til gården': Ikke alt blev vist på tv

Til næste år vender serien nemlig tilbage med sin tredje sæson, som optagelserne begynder til allerede i næste måned.

- Det er endnu for tidligt at løfte sløret for handlingen, men jeg kan fortælle, at vi fortsat befinder os i smukke Helsingør, hvor nye mordgåder skal opklares, og hvor vi skal følge udviklingen i forholdet mellem vores tre hovedpersoner, siger Pernille Bech Christensen, der er TV2s executive producer på serien, i en pressemeddelelse.

Til sæsonafslutningen på anden sæson i søndags mistede Dan Sommerdahl sin mor, og han opdagede, at hans bedste ven Flemming er forelsket i hans kone Marianne - som tilmed også har et godt øje til makkeren.

LÆS OGSÅ: WOW: Så mange penge brugte Umut på mad til 'Over Atlanten'

'Sommerdahl' er det mest sete program nogensinde på TV2 Charlie, hvor omtrent en halv million i gennemsnit har set med hver uge, og hvor hele 709.000 seere fulgte med, da anden sæson fik premiere.

- Det er fantastisk. Det er ikke sket så mange gange i mit liv, at jeg har prøvet at lave en tredje sæson af en tv-serie, hvilket jo er et tegn på, at ’Sommerdahl’ går godt, og at seerne kan lide den, siger Peter Mygind i pressemeddelelsen.