'X Factor' slår 'Familien fra Bryggen' af pinden

Påskens titler skal uddeles, og i år er der altså nogle overraskelser på bordet.

Påsken er slut, og arbejdet kalder igen for de fleste af os. Men for at runde helligdagene af skal vi have kåret nogle vindere i Realityportalens påskeafstemninger. Vi skal have uddelt de eftertragtede titler, og her kan vi godt afsløre, at alt ikke er, som det plejer at være.

Gennem flere år har der været en klar favorit, når titlen som årets eller påskens par skulle uddeles. Geggo og Cengiz har været de sikre vindere år efter år, men i år må de vige pladsen for et andet par. Dette forår går titlen nemlig til Sofie og Joakim Linde Ingversen, som fik 29 procent af stemmerne. Det var dog et tæt løb, idet Geggo og Cengiz fik 28 procent af stemmerne.

LÆS OGSÅ: Er der sex i ny sæson ‘Divaer i junglen’?

Det var ikke den eneste titel, Sofie Linde Ingversen løb med, hun er også den suveræne vinder af forårets bedste vært med 34 procent af stemmerne.

Årets Påskehunk blev Mathias fra 'Robinson' med 25 procent af stemmerne, og her indtog Cengiz andenpladsen med 21 procent af stemmerne, mens Lenny fik en tredjeplads med 12 procent af stemmerne.

Som Årets Påskebabe blev det en vaskeægte newcomer, da Simona fra 'Simona overlever' strøg ind på førstepladsen med 34 procent, og den tidligere vinder, Geggo, måtte nøjes med en andenplads og 26 procent af stemmerne.

Forårets bedste reality-program blev ikke overraskende 'Paradise Hotel', som fik 36 procent af stemmerne.

LÆS OGSÅ: HUSKER DU? Da Geggo vandt ‘Divaer i junglen’

LÆS OGSÅ: VILDT: Så dyrt er det at tjekke ind på ‘Paradise Hotel’